Моята Хонда е със 13 зъба отпред ,а отзад с 45 зъба.С колко зъба да си вдигна задния зъбак ,че да дърпа повече по баирите.Стъпката на зъбаците ми е от едрата??? Кажетв нещо
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за избор на заден зъбак
Свий
X
-
До: Помощ за избор на заден зъбак
За да усетиш осезаемо разликата, качи до 50 зъба отзад. При мен оригиналният беше 39 и сложих 50 ! Нямам проблем по баирите, а на асвалта поддържам спокойно 80Първоначално публикуван от dilqn Преглед на мнениеА като се дигне на 13/48 ще върви ли по патя или много ще му се отнеме от бързината.Не че ми трябва да върви по патя защото карам само по горите ,благодаря предварително за отговора
2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
-
А пък и се дига аПървоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнениеЗа да усетиш осезаемо разликата, качи до 50 зъба отзад. При мен оригиналният беше 39 и сложих 50 ! Нямам проблем по баирите, а на асвалта поддържам спокойно 80
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнениеА пък и се дига а
Не че преди не се, ама сега до 3-та спокойно
2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
-
Остави си ги така са си добре,а повече този мотор не може да дърпа.Първоначално публикуван от dilqn Преглед на мнениеАми модела е хл 250 ,91година 250 кубика
Коментар
-
Ами това дали е четен или не четен броя на зъбите има ли някакво значение ????Първоначално публикуван от Lorda_bg_bg Преглед на мнениеако сложеш 13/47 или 48 ще има огромна разлика по баирите
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар