Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ttr 250 raid

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ttr 250 raid

много рязко ми отделя съединителя,не знам дали това е проблем ,и а кое как може да се корегира?

До: ttr 250 raid

...опитай с реглаж на жилото,да не е натегнато..много????

Коментар

Ако искаш да си сигурен за какво става въпрос,разглоби го и го прегледай ,най-добрата диагностика става при разглобено положение. Не му е много работата.
      Стефан Дянков

Коментар

Първоначално публикуван от ilkomotor1 Преглед на мнение
        ...опитай с реглаж на жилото,да не е натегнато..много????
        не е от жилото първо там пробвах.

Коментар

Значи пробвай с метода на разглабянето, или поне опитай да опишеш какво и как се получава... не мисля, че колегите тук са врачки да познават...
          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
            Значи пробвай с метода на разглабянето, или поне опитай да опишеш какво и как се получава... не мисля, че колегите тук са врачки да познават...
            сега ще обесня за какво става въпрос,като включа на скорост не може да се получи плавно отделяне на съединителя при тръгване а става много рязко

Коментар

Май искаш да кажеш че рязко ти зацепва съединителя, а не че рязко отделя! Не знам какъв опит имаш с моторите, но ако очакваш че съединителя на мотора ще реагира като съединител на лека кола, да знаеш че няма да стане! При моторите всичко е по-рязко и по-шумно.
              Разбира се има и вариант нещо някъде да ти задържа! Опиши по-подробно какво става! Например ти си пускаш бавно и плавно съединителя, а той не зацепва, не зацепва и изведнъж зацепва и мотора подскача и тръгва. Или пък пускаш плавно съединителя, мотора потегля плавно и след това изведнъж подскача все едно че си му дал рязко газ! Кое от двете е?
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Ако си решил проблема, сподели.
                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Здрасти колега! И аз имах точни проблем на точни мотор. И той беше че закачалката на Съединитела била износена. Но незнам дали при теб е така.
                  Сподели ако си го направил.

Коментар

Изрониха ми се зъбите на стартера заедно със зъбното колело, предавката под него. Някакви идеи. Само да кажа че през ямаха и още няколко доставчика от БГ ударих на камък. Кончето седи вече два месеца под сайванта, а тъкмо му бях сложил Йошимура.
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Имам зъбното колелце но е от ХТ225. Двигателите си приличат доста , ако съвпадат парт номерата по каталога на Ямаха значи е същото. А за стартера /пък и за зъбчатката/ може да търсиш Васко от Овча купел.
                      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X