много рязко ми отделя съединителя,не знам дали това е проблем ,и а кое как може да се корегира?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ttr 250 raid
Свий
X
-
До: ttr 250 raid
Първоначално публикуван от ilkomotor1 Преглед на мнение...опитай с реглаж на жилото,да не е натегнато..много????
Коментар
-
Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнениеЗначи пробвай с метода на разглабянето, или поне опитай да опишеш какво и как се получава... не мисля, че колегите тук са врачки да познават...
Коментар
-
Май искаш да кажеш че рязко ти зацепва съединителя, а не че рязко отделя! Не знам какъв опит имаш с моторите, но ако очакваш че съединителя на мотора ще реагира като съединител на лека кола, да знаеш че няма да стане! При моторите всичко е по-рязко и по-шумно.
Разбира се има и вариант нещо някъде да ти задържа! Опиши по-подробно какво става! Например ти си пускаш бавно и плавно съединителя, а той не зацепва, не зацепва и изведнъж зацепва и мотора подскача и тръгва. Или пък пускаш плавно съединителя, мотора потегля плавно и след това изведнъж подскача все едно че си му дал рязко газ! Кое от двете е?"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
Изрониха ми се зъбите на стартера заедно със зъбното колело, предавката под него. Някакви идеи. Само да кажа че през ямаха и още няколко доставчика от БГ ударих на камък. Кончето седи вече два месеца под сайванта, а тъкмо му бях сложил Йошимура.
...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Имам зъбното колелце но е от ХТ225. Двигателите си приличат доста , ако съвпадат парт номерата по каталога на Ямаха значи е същото. А за стартера /пък и за зъбчатката/ може да търсиш Васко от Овча купел.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар