Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли спортен въздушен филтер за Ямаха ХТ ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли спортен въздушен филтер за Ямаха ХТ ?

Eмо,говорих с Мишо и той ми каза, че може да ми намери такава кутия обаче от XT.Имаш ли представа дали ще стане за TT-то

Коментар

Първоначално публикуван от dor4o Преглед на мнение
      Eмо,говорих с Мишо и той ми каза, че може да ми намери такава кутия обаче от XT.Имаш ли представа дали ще стане за TT-то
      Нямам идея.
      Ако някой твой чавек има ХТ , помоли го да даде да го разгледаш.100% няма да е същата , но с малко работа може нещо да се получи.
      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
      Джон Кенеди

Коментар

Еми за жалост не познавам никого с такъв мотор.Ще пусна една отделна тема и ще се надявам някой да знае. Ще потърся из форумът може някой да е споделил нещо

Коментар

bor4o мишо сам говорих със сашо каза че има много кутии ама трябва да си е познаеш,звънимо след един час 0899929962-сашо ломски.

Коментар

Ок ще му се обадя.мерси

Коментар

Филтърната кутия на ХТ-то е същата като на моето ХТЗ! Въздушния филтър е правоъгълна пита, която се пъха в един жлеб на кутията. Има и спортни такива филтри на K&N (разликата е че пуска повече въздух материала, за разлика от хартията) но са много скъпи и отзивите за тези филтри, когато се ползват на много прашни места, не са добри! Всъщност като цяло филтърната кутия на ХТ-то не е добре замислена - не гарантира добро филтриране на въздуха освен ако не се приложат допълнителни хитринки при поставянето на филтъра!
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

От: Има ли спортен въздушен филтер за Ямаха ХТ ?

Хора ако можете да ми помогнете ще съм ви благодарен.Когато сваля въздушния филтър на Yamaha xt 600e върви идеално,а когато го сложа (филтър за който съм дал 40лв.) в високите обороти прекъсва какво ще можете да ми кажете по тоя въпрос?

Коментар

От: Има ли спортен въздушен филтер за Ямаха ХТ ?

Първоначално публикуван от Emboro Преглед на мнение
                  Хора ако можете да ми помогнете ще съм ви благодарен.Когато сваля въздушния филтър на Yamaha xt 600e върви идеално,а когато го сложа (филтър за който съм дал 40лв.) в високите обороти прекъсва какво ще можете да ми кажете по тоя въпрос?
                  Най-вероятно не му достига въздух. Може би филтъра е много плътен или не е поставен както трябва.
                  Поздрави!
                  Yamaha WR 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X