Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете изчезна тока .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помогнете изчезна тока .

Мотора е КЛР 650 както го подгрявах и изпука в ауспоха и огасна .Няма ток на сфеща някой дали се е зблъсвал с такъв проблем да помогне.Бушончета и разни букси са наред.
    sigpic

До: Помогнете изчезна тока .

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
    Мотора е КЛР 650 както го подгрявах и изпука в ауспоха и огасна .Няма ток на сфеща някой дали се е зблъсвал с такъв проблем да помогне.Бушончета и разни букси са наред.
    виж дали идва ток до бубината...ако идва виж да не би да е тя......ако е наре там виж запалването..комутаторчета и т.н...започваш наред
    [CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]

Коментар

Там са наред дали нямат някоя букса важна и от там да се базика ту доиде ту изчезва като ровя по инсталацията.Сега го има но не знам от каде е проблема и ако стане в гората ПРОБЛЕМ.
      sigpic

Коментар

Щом като бърникаш идва значи или е букса,или прекъснат кабел, или откачен кабел от ботушчето дето се захваща за буксата. Лека е да вземеш мултицета и да проверяваш кабелите за запалването наред досадно но това е. Само като ги разкачаш си ги обозначавай, аз го правя с хартиено тиксо лепвам го на кабела-буксата и го надписвам.
        Дано го намериш от първи път злощастният кабел. Успех
        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Свали резервоара. Под него минава сноп кабели. Виж дали няма претрит и опиращ някъде. При мен имаше точно такъв проблем. Също така провери дали всички куплунги са ОК. Понякога самата връзка между проводника и клемата се прецаква. особено ако е мокрена. Други възможни проблеми са ENGINE STOP-a (ако е разбъзикан ключа или куплунгите му), както и крайният изключвател на съединителя, но той обикновено блокира само стартера. Виж също ако има краен изключвател на пачия крак, свързан с лампата за нулева скорост. Би трябвало да гасне, ако влючиш скорост при неприбрана стойка.
          Обикновено тези неща се махат, но все пак провери Най-добре е да прозвъниш с мултицет връзката между всички клеми на проводящите снопове, като ги мърдаш за да видиш дали губи контакт. Имам дълъг опит с КЛР и проблем с електрониката никога не съм имал - обикновено проблемът е на ниво лош контакт. Дано няма прекаран CDI - не ми се вярва, но все пак има и такава вероятност. Не е зле да напръскаш куплунгите и контактните пластини в контактната кутия и енджин стопа с контактен спрей.
          Успех.
          Последно редактирано от Scrapheap; 08-05-08, 13:14.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
            Свали резервоара. Под него минава сноп кабели. Виж дали няма претрит и опиращ някъде. При мен имаше точно такъв проблем. Също така провери дали всички куплунги са ОК. Понякога самата връзка между проводника и клемата се прецаква. особено ако е мокрена. Други възможни проблеми са ENGINE STOP-a (ако е разбъзикан ключа или куплунгите му), както и крайният изключвател на съединителя, но той обикновено блокира само стартера. Виж също ако има краен изключвател на пачия крак, свързан с лампата за нулева скорост. Би трябвало да гасне, ако влючиш скорост при неприбрана стойка.
            Обикновено тези неща се махат, но все пак провери Най-добре е да прозвъниш с мултицет връзката между всички клеми на проводящите снопове, като ги мърдаш за да видиш дали губи контакт. Имам дълъг опит с КЛР и проблем с електрониката никога не съм имал - обикновено проблемът е на ниво лош контакт. Дано няма прекаран CDI - не ми се вярва, но все пак има и такава вероятност. Не е зле да напръскаш куплунгите и контактните пластини в контактната кутия и енджин стопа с контактен спрей.
            Успех.
            Благодаря за инфото вече всичко е ОК.
            sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
              Благодаря за инфото вече всичко е ОК.
              Колега няма ли да споделиш.
              Polaris Magnum 500
              Mercedes ml320

Коментар

Точно сащия проблем Сподели и с нас ,че сам в същото положение ,а вече ми омръзна само да го гледам в гаража

Коментар

Едното месно е в бошончето при акомолатора не прави добър контакт.А другото е зад разширитела до електроното има букси 3бр в тях е.КЛЕЯСВАТ.
                  sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X