Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мокрото време и Yamaha XT600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мокрото време и Yamaha XT600

Днес след доста каране в калта и след излизане на асфалта мотора заглъхва два три пъти и постепенно не искаше да си вдига оборотите докато накрая угасна.Имам чувството ,че не се разбира добре с водата и се мокри свеща и лулата от предната гума.Имал ли някой подобни проблеми и как ги е решил?
    КТМ 400 EXC

До: Мокрото време и Yamaha XT600

Аз карам същия мотор и след скачане в големи локви съм имал подобен проблем.Намокри се и както е на скорост постепенно спря и загасна.Помислих че едва ли ще запали но след едно - две ритания запали без проблем.Мисля че проблема е в лулата на свеща, след намокряне започва да прави пробиви, а бързото запалване след това се дължи (според мен ) на това че е въздухар и работи на висока температура и смогва бързо да изпари водата.
    Скоро ще сменям лулата и ще поша има ли резолтат.

Коментар

Май не е само в лулата проблема защото предния път след яко миене е водоструйката доста разглобих за да го запаля и видях бобината под резервоара която също се мокри.
      КТМ 400 EXC

Коментар

Ами то проблема винаги може да е комплексен важното е да се разбере какъв е . А отсреаняването винаги е лесно!

Коментар

При мен се е случвало нещо подобно, но установих, че при повече кал ми влизат гадости във въздушния филтър /наистина се бях окопал в калта/.
          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Tornado Преглед на мнение
            Май не е само в лулата проблема защото предния път след яко миене е водоструйката доста разглобих за да го запаля и видях бобината под резервоара която също се мокри.
            е та точно заради нея бутах 2 км мотора
            Величко Попов
            0882496036
            [EMAIL="baam@abv.bg"]baam@abv.bg[/EMAIL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X