Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на DR-650

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тунинг на DR-650

някой знае ли,дали може да се сложи стартер на DR-650 1990г.ако знае нека да каже как,къде и горе долу колко пари излиза.Ще ви бъда благодарен,че това РИТАНЕ си е....... РАЗБРАХТЕ МЕ.
    Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

До: тунинг на DR-650

Аз пък изкам да сложа манивела на такъв мотор.Има оставено място ,но не знам дали маже да се вземе ритача +частите му и да ги добавя на моя двигател?

Коментар

Що не си ги размените Единия иска стартер другия манивела

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
        Що не си ги размените Единия иска стартер другия манивела
        Евала колега!!! Най-добре така да направят!!!
        Сега сериозно по темата: За монтаж на стартера на тоя модел не съм 100% сигурен, затова ще се въздържа от коментар! Цената мога да я коментирам, защото скоро правихме такава покупка при нас за един RS 650, и забележете: две зъбни колела-едното се захваща за маховика и другото,което му предава движение от ел.двигателя-600лв. от Сузуки> Преценете дали си заслужава!?

А що се отнася до това дали може да се постави манивела-може! ДР 500,600,650!
        От който намериш все ще стане, стига всички чаркове да си има!
        "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
        А+
        LZ1DRZ

Коментар

Много сте остроумни,ама нищо конкретно не мога да науча от вас,маи сте за гарфа "дараскачи",че току виж Ви се е вдигнал реиитинга.А сега по темата:вчера разглобих DR с манивела ,в понеделник-вторник ще знам със сигурност какво може и какво не с DR-ите-стартер и манивела. Всички знаем ,че заводски няма suzuki DR 650 със стартер и ритач.Възниква въпроса защо да не искам да ги имам и двете на моя мотоциклет или маи е по лесно да кажа "МИ РАЗМЕНЕТЕ СИ ГИ" без да знам за какво изобщо иде реч...

Коментар

Първоначално публикуван от dakata71 Преглед на мнение
            Много сте остроумни,ама нищо конкретно не мога да науча от вас,маи сте за гарфа "дараскачи",че току виж Ви се е вдигнал реиитинга.А сега по темата:вчера разглобих DR с манивела ,в понеделник-вторник ще знам със сигурност какво може и какво не с DR-ите-стартер и манивела. Всички знаем ,че заводски няма suzuki DR 650 със стартер и ритач.Възниква въпроса защо да не искам да ги имам и двете на моя мотоциклет или маи е по лесно да кажа "МИ РАЗМЕНЕТЕ СИ ГИ" без да знам за какво изобщо иде реч...
            Аз мисля,че ти дадох коректна информация! Но щом си преценил,че сме от графа "Драскачи " прави каквото намериш за добре!
            Също така ти казах и, че става от всеки ДР стига да има всички джаджи
            И колега да ти кажа само за информация, че след като то го пиша тоя пост значи "ЗНАМ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ"

Успех

П.С. С така формулиран отговор и упреци към колеги,може да понесеш и наказание от модераторите
            "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
            А+
            LZ1DRZ

Коментар

Първоначално публикуван от dakata71 Преглед на мнение
              каде забравяш комутатора. не мисля че без него ще стане. и там има разлика
              crf450 supermoto

Коментар

как да пали по-лесно SUZUKI DR650

Здравейте, колеги
                от 10 години нямах мотор и преди 2седмици си взех SUZUKI DR650 95г.
                Като го купувах палеше добре, ама като се прибрах на другия ден не ще. Като го закача за акумулатора за колата пали веднага, неговия акумулатор уж е здрав щото кабелите на релето като ги допра директно върти стартера. Та мисълта ми е дали може да му се сложи и манивела. Пък ако ми кажете и при кой да го закарам все е нещо.
                Че съм си го вкарал в хола да му е топло

Коментар

Ааааа. Добре си му е в хола. Къде искаш да го караш?

Отолизиран сервиз на Сузуки- Мотокомпас в Хаджи Димитър. Дано не си от Самоков.....
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Позна, от Самоков съм

Дай повече инфо за този сервиз.
                    предварително ти благодаря.
                    Последно редактирано от Chinela; 15-03-09, 07:51.

Коментар

До: Тунинг на DR-650

Намира се в Хаджи Димитър - светофара след Балканстар /посока излизане от София/ в ляво и още сто метра. Има табелка. Попитай и чичко гугъл за повече инфо, че може да ме резнат модовете ако ти пусна линк.
                      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

До: Тунинг на DR-650

Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнение
                        Намира се в Хаджи Димитър - светофара след Балканстар /посока излизане от София/ в ляво и още сто метра. Има табелка. Попитай и чичко гугъл за повече инфо, че може да ме резнат модовете ако ти пусна линк.
                        Благодарско колега. Ходих до ЕДИ купувах си разни неща и ги питах за манивелата и ми казаха, че около 700 лева и я имам. Още е много студ и не го карам, ама с подготовката съм добре; Ще му сменя маската с малка, взех нов акумулатор, ще сменя и релето за заплване и само хубаво време и съм на пътя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X