някой знае ли,дали може да се сложи стартер на DR-650 1990г.ако знае нека да каже как,къде и горе долу колко пари излиза.Ще ви бъда благодарен,че това РИТАНЕ си е....... РАЗБРАХТЕ МЕ.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Тунинг на DR-650

Свий

X
- 

До: тунинг на DR-650

Евала колега!!! Най-добре така да направят!!!Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнениеЩо не си ги размените Единия иска стартер другия манивела Единия иска стартер другия манивела 
 Сега сериозно по темата: За монтаж на стартера на тоя модел не съм 100% сигурен, затова ще се въздържа от коментар! Цената мога да я коментирам, защото скоро правихме такава покупка при нас за един RS 650, и забележете: две зъбни колела-едното се захваща за маховика и другото,което му предава движение от ел.двигателя-600лв. от Сузуки> Преценете дали си заслужава!?

А що се отнася до това дали може да се постави манивела-може! ДР 500,600,650!
 От който намериш все ще стане, стига всички чаркове да си има!"Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
 А+
 LZ1DRZ
 Коментар
- 

Много сте остроумни,ама нищо конкретно не мога да науча от вас,маи сте за гарфа "дараскачи",че току виж Ви се е вдигнал реиитинга.А сега по темата:вчера разглобих DR с манивела ,в понеделник-вторник ще знам със сигурност какво може и какво не с DR-ите-стартер и манивела. Всички знаем ,че заводски няма suzuki DR 650 със стартер и ритач.Възниква въпроса защо да не искам да ги имам и двете на моя мотоциклет или маи е по лесно да кажа "МИ РАЗМЕНЕТЕ СИ ГИ" без да знам за какво изобщо иде реч...
 Коментар
- 

Аз мисля,че ти дадох коректна информация! Но щом си преценил,че сме от графа "Драскачи " прави каквото намериш за добре!Първоначално публикуван от dakata71 Преглед на мнениеМного сте остроумни,ама нищо конкретно не мога да науча от вас,маи сте за гарфа "дараскачи",че току виж Ви се е вдигнал реиитинга.А сега по темата:вчера разглобих DR с манивела ,в понеделник-вторник ще знам със сигурност какво може и какво не с DR-ите-стартер и манивела. Всички знаем ,че заводски няма suzuki DR 650 със стартер и ритач.Възниква въпроса защо да не искам да ги имам и двете на моя мотоциклет или маи е по лесно да кажа "МИ РАЗМЕНЕТЕ СИ ГИ" без да знам за какво изобщо иде реч...
 Също така ти казах и, че става от всеки ДР стига да има всички джаджи
 И колега да ти кажа само за информация, че след като то го пиша тоя пост значи "ЗНАМ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ"

Успех

П.С. С така формулиран отговор и упреци към колеги,може да понесеш и наказание от модераторите"Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
 А+
 LZ1DRZ
 Коментар
- 

каде забравяш комутатора. не мисля че без него ще стане. и там има разликаПървоначално публикуван от dakata71 Преглед на мнениеМного сте остроумни,ама нищо конкретно не мога да науча от вас,маи сте за гарфа "дараскачи",че току виж Ви се е вдигнал реиитинга.А сега по темата:вчера разглобих DR с манивела ,в понеделник-вторник ще знам със сигурност какво може и какво не с DR-ите-стартер и манивела. Всички знаем ,че заводски няма suzuki DR 650 със стартер и ритач.Възниква въпроса защо да не искам да ги имам и двете на моя мотоциклет или маи е по лесно да кажа "МИ РАЗМЕНЕТЕ СИ ГИ" без да знам за какво изобщо иде реч...crf450 supermoto
 Коментар
- 

как да пали по-лесно SUZUKI DR650

Здравейте, колеги
 от 10 години нямах мотор и преди 2седмици си взех SUZUKI DR650 95г.
 Като го купувах палеше добре, ама като се прибрах на другия ден не ще . Като го закача за акумулатора за колата пали веднага, неговия акумулатор уж е здрав щото кабелите на релето като ги допра директно върти стартера. Та мисълта ми е дали може да му се сложи и манивела. Пък ако ми кажете и при кой да го закарам все е нещо. . Като го закача за акумулатора за колата пали веднага, неговия акумулатор уж е здрав щото кабелите на релето като ги допра директно върти стартера. Та мисълта ми е дали може да му се сложи и манивела. Пък ако ми кажете и при кой да го закарам все е нещо.
 Че съм си го вкарал в хола да му е топло  
 Коментар
- 

Ааааа. Добре си му е в хола. Къде искаш да го караш?   

Отолизиран сервиз на Сузуки- Мотокомпас в Хаджи Димитър. Дано не си от Самоков.....0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
 Коментар
- 

До: Тунинг на DR-650

Намира се в Хаджи Димитър - светофара след Балканстар /посока излизане от София/ в ляво и още сто метра. Има табелка. Попитай и чичко гугъл за повече инфо, че може да ме резнат модовете ако ти пусна линк.0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
 Коментар
- 

До: Тунинг на DR-650

Благодарско колега. Ходих до ЕДИ купувах си разни неща и ги питах за манивелата и ми казаха, че около 700 лева и я имам. Още е много студ и не го карам, ама с подготовката съм добре; Ще му сменя маската с малка, взех нов акумулатор, ще сменя и релето за заплване и само хубаво време и съм на пътяПървоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнениеНамира се в Хаджи Димитър - светофара след Балканстар /посока излизане от София/ в ляво и още сто метра. Има табелка. Попитай и чичко гугъл за повече инфо, че може да ме резнат модовете ако ти пусна линк.  
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Тунинг на DR-650

Тунинг на DR-650

Коментар