здравейте изгоря ми намотка на генератора -звездата и майстора каза че не може да се оправи някой ако знае от каде да намеря генератор ще съм много благодарен.ходих до мотобум казаха че нямат и няма откъде да намеря. ПОМАГАЙТЕ АКО ЗНАЕТЕ НЕЩО!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
хонда хл600р
Свий
X
-
До: хонда хл600р
Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнениеБултрако...
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнениеНезнам цена,обади им се и ги питай...
Коментар
-
Първоначално публикуван от VAAKO75 Преглед на мнение884 ЛВ. струва генератора в бултрако. май требва нещо втора употреба
Коментар
-
До колкото си спомням MISHELMOTO от форума се занимаваше със части за мотори ако искаш го питай дали не може да ти помогне по някакъв начин[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
На мен за ТТ-то ми взеха 100 кинта за втора употреба.
0897780014-Мишо.Човека е от Лом , но работи с Еконт.Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
Коментар
-
Първоначално публикуван от VAAKO75 Преглед на мнениеайде бе хора давайте идеи нещо. цял ден съм пред комп.заболяха ме очите вече
Коментар
-
Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеКолега,коя намотка?за паленето,или за зареждането?Ако искаш ми се обади-0888300834 и може да ми ги пратиш да ги дам да ги пренавият.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар