здравейте изгоря ми намотка на генератора -звездата и майстора каза че не може да се оправи някой ако знае от каде да намеря генератор ще съм много благодарен.ходих до мотобум казаха че нямат и няма откъде да намеря. ПОМАГАЙТЕ АКО ЗНАЕТЕ НЕЩО!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
хонда хл600р
Свий
X
-
До: хонда хл600р
там сигорно ще искат и втория етаж от къщата цена ориентировъчна да ми кажеш знаеш лиПървоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнениеБултрако...
Коментар
-
-
884 ЛВ. струва генератора в бултрако. май требва нещо втора употребаПървоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнениеНезнам цена,обади им се и ги питай...
Коментар
-
айде бе хора давайте идеи нещо. цял ден съм пред комп.заболяха ме очите вечеПървоначално публикуван от VAAKO75 Преглед на мнение884 ЛВ. струва генератора в бултрако. май требва нещо втора употреба
Коментар
-
До колкото си спомням MISHELMOTO от форума се занимаваше със части за мотори ако искаш го питай дали не може да ти помогне по някакъв начин
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
На мен за ТТ-то ми взеха 100 кинта за втора употреба.
0897780014-Мишо.Човека е от Лом , но работи с Еконт.Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
Коментар
-
Колега,коя намотка?за паленето,или за зареждането?Ако искаш ми се обади-0888300834 и може да ми ги пратиш да ги дам да ги пренавият.Първоначално публикуван от VAAKO75 Преглед на мнениеайде бе хора давайте идеи нещо. цял ден съм пред комп.заболяха ме очите вече
Коментар
-
Благодаря но намерих втора употреба 200лв. Беше изгоряла и тая за паленето и една за зареждането. Имам познат бобиниор той каза че не става да се прави старото. Сега нямам проблеми с мотораПървоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеКолега,коя намотка?за паленето,или за зареждането?Ако искаш ми се обади-0888300834 и може да ми ги пратиш да ги дам да ги пренавият.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар