...Откакто имам мотора все му търся 5 та скрости и все я няма...значи е с 4 скорости,много съм умен а? (дори не съм завършил математическа гимназия но това ми е от чистия въздух с ендурото...).250 R е кросов модел а с този тунинг на (HM) са го направили ендуро ,дотук хубаво , ама защо не са му сложили 5 та скорост а са разпънали едни дълги 4 предавки.Не , че се оплаквам , добър е като поведение и само при около 120 на асфалт се нуждаеше от 5 та . Та защо 4 а не 5...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Що 4 а не 5 скорости на CRF250 на (HM)
Свий
X
-
До: Що 4 а не 5 скорости на CRF250 на (HM)
Първоначално публикуван от ADA Преглед на мнение...Откакто имам мотора все му търся 5 та скрости и все я няма...значи е с 4 скорости,много съм умен а? (дори не съм завършил математическа гимназия но това ми е от чистия въздух с ендурото...).250 R е кросов модел а с този тунинг на (HM) са го направили ендуро ,дотук хубаво , ама защо не са му сложили 5 та скорост а са разпънали едни дълги 4 предавки.Не , че се оплаквам , добър е като поведение и само при около 120 на асфалт се нуждаеше от 5 та . Та защо 4 а не 5...
Друга възможноста - нямали са в наличност зъбчатки2010 CRF 250 R
-
Първоначално публикуван от ADA Преглед на мнение... Та защо 4 а не 5...KAWASAKI Let the good times roll
Коментар
-
При положение , че това е CRF250 R ( с 5 степенна ск. кутия) и е станал ендуро доработка от италиянците в НМ е възможно италиянеца да му е сменил скоростите. Струва ми се обяче че това е сложна доработка и оскъпява мотора ( заради труда) и не е наи търсения ефект при ендурото ( по лек и по - малко на брои превключвания - това е за мотокроса).От друга страна ако са го направили японците така какво са целяли и ако Димитър дава отговор на този въпрос то ,защо всички HONDI не ги правят с 4 предавки на скоростна кутия. Но да питаш защо ? японец не си е работа, по - добре некой колега ако знае повече за тази секретна разработка на страната на изгряващото червено слънце да каже.Иначе мотора върви перфектно та мога и да не питам, ама все пак...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ADA Преглед на мнение...Откакто имам мотора все му търся 5 та скрости и все я няма...значи е с 4 скорости,много съм умен а? (дори не съм завършил математическа гимназия но това ми е от чистия въздух с ендурото...).250 R е кросов модел а с този тунинг на (HM) са го направили ендуро ,дотук хубаво , ама защо не са му сложили 5 та скорост а са разпънали едни дълги 4 предавки.Не , че се оплаквам , добър е като поведение и само при около 120 на асфалт се нуждаеше от 5 та . Та защо 4 а не 5...offroad фен
1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
TOYOTA Hilux 3.0 D-4D
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар