Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що 4 а не 5 скорости на CRF250 на (HM)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Що 4 а не 5 скорости на CRF250 на (HM)

...Откакто имам мотора все му търся 5 та скрости и все я няма...значи е с 4 скорости,много съм умен а? (дори не съм завършил математическа гимназия но това ми е от чистия въздух с ендурото...).250 R е кросов модел а с този тунинг на (HM) са го направили ендуро ,дотук хубаво , ама защо не са му сложили 5 та скорост а са разпънали едни дълги 4 предавки.Не , че се оплаквам , добър е като поведение и само при около 120 на асфалт се нуждаеше от 5 та . Та защо 4 а не 5...

До: Що 4 а не 5 скорости на CRF250 на (HM)

Първоначално публикуван от ADA Преглед на мнение
    ...Откакто имам мотора все му търся 5 та скрости и все я няма...значи е с 4 скорости,много съм умен а? (дори не съм завършил математическа гимназия но това ми е от чистия въздух с ендурото...).250 R е кросов модел а с този тунинг на (HM) са го направили ендуро ,дотук хубаво , ама защо не са му сложили 5 та скорост а са разпънали едни дълги 4 предавки.Не , че се оплаквам , добър е като поведение и само при около 120 на асфалт се нуждаеше от 5 та . Та защо 4 а не 5...
    По-лек. По-малко превключвания.
    Друга възможноста - нямали са в наличност зъбчатки
    2010 CRF 250 R

Коментар

... Та защо 4 а не 5...
      И както биха отговорили от хонда на този въпрос "Защото така ни харесва" Иначе Димитър е абсолютно прав по малко тегло по добре
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

При положение , че това е CRF250 R ( с 5 степенна ск. кутия) и е станал ендуро доработка от италиянците в НМ е възможно италиянеца да му е сменил скоростите. Струва ми се обяче че това е сложна доработка и оскъпява мотора ( заради труда) и не е наи търсения ефект при ендурото ( по лек и по - малко на брои превключвания - това е за мотокроса).От друга страна ако са го направили японците така какво са целяли и ако Димитър дава отговор на този въпрос то ,защо всички HONDI не ги правят с 4 предавки на скоростна кутия. Но да питаш защо ? японец не си е работа, по - добре некой колега ако знае повече за тази секретна разработка на страната на изгряващото червено слънце да каже.Иначе мотора върви перфектно та мога и да не питам, ама все пак...

Коментар

Възможно е да е правен за по бързо трасе и просто да е било по удачно мотора да е с 4 скорости.Има серия на Ямаха дето си е с 4 скорости.

Коментар

То по- скоро ти трябва къса първа,според мен това са преправили
            offroad фен
            1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Моторчето е с 5 предавки,колегата е забравил.

Коментар

по принцип трябва да са с 5 може да са му сложили 4 само да го улекотят както казаха и колегите сигорно предишния собственик е ходил на състезания и за това си го е направил така.
                CRF - Contingency Reaction Force

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X