Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda XR 600 - въпроси...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Реглаж клапани на XR

Колеги може ли някой да ми каже как се регулират клапаните на ХР . Благодаря !

Коментар

До: Реглаж клапани на XR

Ако кажеш от кои град си ще е по лесно някои да помогне с информация.
      Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
      КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от xxr Преглед на мнение
        Дупница.
        Последно редактирано от boiko73; 22-01-10, 01:06.

Коментар

Скоро качвах Хайнес в темата Мануали точно за ХР/ХЛ! Не е лошо да си го дръпнеш и да си го имаш принтнат. Ще си спестиш доста въпроси.
          http://forum.offroad-bulgaria.com/showpost.php?p=890141&postcount=143
          Honda XR600
          Kawasaki KLX650
          Honda XL600V Transalp
          +359 888 6З5 9З4

Коментар

Дупница.
            Не е като на другите,има особен начин на регулиране,заради декомпресора.Ако не се справиш може да звъннеш.

Коментар

До: XR мания - 400/440сс

Колеги, взех си скоро XR 600. Искам да му сложа задни стъпенки. Някой може ли да ми предложи нещо. Почти всички XR които съм виждал са без, но има и със стъпенки като на снимките, които съм качил. Ако на някой му се намират да пише за да ги спазарим.
              Прикачени файлове
              Най ми става жално, най ми става болно, като ме почерпят само с безалкохолно.

Коментар

До: XR мания - 400/440сс

Колега аз имам степенки свалих ги от моя ХР ако искаш пиши на ЛС

Коментар

Теч на масло от рамката на ХР 600

Колеги днес покарах ХР-а, който купих скоро и забелязах че рамката под резервоара се омаслява леко. Забърсах го и след трийсетина км го погледнах и пак беше омаслена. Може ли причината да е, че при смяната на маслото май сипах малко повече и в момента е 1см над мах. или да търся пукнатини по рамката или и аз не знам.....
                  Най ми става жално, най ми става болно, като ме почерпят само с безалкохолно.

Коментар

До: Honda XR 600 - въпроси...

Колеги интересува ме някой може ли да му каже къде да закарам ХР да му напрявят реглаж на клапани

Коментар

Колега, за реглажа не ти трябва майстор - ключ 24, 12, луфтомер и права отвертка! Направи ги с хлабина 0.10 при студен двигател и си готов! В Хайнес дават други цифри, но практиката казва, че така най-добре работи (поне при мен).
                      Honda XR600
                      Kawasaki KLX650
                      Honda XL600V Transalp
                      +359 888 6З5 9З4

Коментар

Колега аз ги направих едните на 0,12 другите на 0,10,обаче чукат и си мисля че нещо не ги правя както трябва
                        Последно редактирано от Honda_Xr600; 25-03-10, 19:48.

Коментар

Направи ги на 0.10 всичките и ако пак чукат - нещо не е наред! Възможно е да ти чука и друго - верига, бутален болт и т.н., но тогава шумът е по-различен. Клапаните чукат много различно - като бързо "цъкане" на часовник.

п.п. от износени кобилици също може да чукат - провери и тях!
                          Последно редактирано от dmihailov; 26-03-10, 18:57.
                          Honda XR600
                          Kawasaki KLX650
                          Honda XL600V Transalp
                          +359 888 6З5 9З4

Коментар

От: До: Honda XR 600 - въпроси...

Добър ден колеги, търсих тема, но в крайна сметка реших, че това е мойта тема, та горд собственик съм на хонда ХР600 (около 90г) .Преди известно време както обикновено излезнах да се помотая, но мотаенето завърши със спукан капак на звездата вследствие от падналата верига, казаха ми че от капака не става нищо.Търсих капак и намерих единсвено нов, който е около 300 лв и не ме устройва

Молбата ми е, ако можете да ми помогнете

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X