Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda XR 600 - въпроси...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda XR 600 - въпроси...

Моля някой да ми каже адреса на момчетата от Княжево, които ремонтират жила?
    Някой, ако знае къде мога да намеря жило за газ освен от Бултрако?
    Може и да има писано но не можах да открия мерси на отзовалите се.
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

До: Жило за газ Хонда ХР 600

Не съм сигурен дали правилно съм се ориентирал по картата, но май е тук някъде. След обръщалото на трамваите , по посока Перник, в дясно на една от пресечките. Мисля, че имам от XL жила, но забравих вече дали XR 600 беше с два карбуратора или с един
    Живей за всеки дъх!

Коментар

Като караш от София към Владая след обръщалото на трамваите се пада отдясно в една малка уличка, има голяма жълта табела "Жила" на булеварда, мисля че няма как да го пропуснеш.
      Bling bling, money ain't a thing :)

Коментар

Като караш от София към Владая след обръщалото на трамваите се пада отдясно в една малка уличка, има голяма жълта табела "Жила" на булеварда, мисля че няма как да го пропуснеш.
        Bling bling, money ain't a thing :)

Коментар

Бул. Цар Борис III 298
          Тел 8 572 544
          0889419237
          Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
          Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

eeee това са мойте хора аз им правих сайта , точно за такива случаи :

www.mikrondocev.com

Коментар

xr 600

колеги имам проблем с xr600 метален шум в двигателя и при високи обороти и връщане на газта гърми при средни обороти и подаване на газ прекъсва ама не винаги .Някой може ли да ми каже верига или клапа ни е

Коментар

До: Honda XR 600 - въпроси...

Както казва колегата Жоро Нешев - премери си компресията и ще разбереш. Според мен са клапани, ама...паднала ми е батерията на кристалното кълбо и не се вижда много ясно.
                (Друг е въпроса дали има нещо общо с жилата на колегата, който е пуснал темата)
                Honda XR600
                Kawasaki KLX650
                Honda XL600V Transalp
                +359 888 6З5 9З4

Коментар

До: xr 600

Първоначално публикуван от xxr Преглед на мнение
                  колеги имам проблем с xr600 метален шум в двигателя и при високи обороти и връщане на газта гърми при средни обороти и подаване на газ прекъсва ама не винаги .Някой може ли да ми каже верига или клапа ни е
                  Къде го чуваш този шум отгоре,в срани,не че с точност ще те каже някой но може да се гадае.
                  [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                  ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Колега чувам го от горе шума , ама имаше и друг проблем лятото. На 4 или 5 при ускорявяне от по ниски обороти тракаше като на колите аванса обаче после спря.

Коментар

Здравейте,
                      искам да попитам на колко километра трябва да се пере въздушния филтър и ми казаха, че първо се пере с бензин, след това се потапя в деференциално масло изтисква се и се монтира.Така ли е?

Вторият ми въпрос е свързан с това, че нямам задни стъпенки както трябва да е поне до колкото съдя по снимките които разглеждам.Възможно ли е да се пригодят някакъв тип.Ако някой има наблюдения нека сподели.

И последно километража е махнат още преди години и е сменена маската.Дали се предлагат някакви километражи примерно като за колела с дигитален дисплей или нещо подобно което може да се монтира и да ми свърши работа.

Предварително благодаря.

Дали се предлагат някакви диодни стопчета с габарит на 12v
                      Някой има ли информация. Искам да го монтирам на ХР 600. Благодаря предварително.
                      Последно редактирано от Жоро Донечки; 20-01-10, 12:30.
                      Най ми става жално, най ми става болно, като ме почерпят само с безалкохолно.

Коментар

До: Има ли вариант за диоден стоп с двойна светлина

Има колега Порови се в нета малко
                        Последно редактирано от viki terzieva; 18-01-10, 21:13. Причина: правопис
                        луд умора няма!!!

Коментар

До: Има ли вариант за диоден стоп с двойна светлина

http://scooterclub-bg.com/forum/index.php?topic=15224.0 ако можеш да си го направиш дано сам бил полезен
                          луд умора няма!!!

Коментар

До: Няколко въпроса за ХР 600 от един новобранец

Първоначално публикуван от rosen1914 Преглед на мнение
                            Здравейте,
                            искам да попитам на колко километра трябва да се пере въздушния филтър и ми казаха, че първо се пере с бензин, след това се потапя в деференциално масло изтисква се и се монтира.Така ли е?

Вторият ми въпрос е свързан с това, че нямам задни стъпенки както трябва да е поне до колкото съдя по снимките които разглеждам.Възможно ли е да се пригодят някакъв тип.Ако някой има наблюдения нека сподели.

И последно километража е махнат още преди години и е сменена маската.Дали се предлагат някакви километражи примерно като за колела с дигитален дисплей или нещо подобно което може да се монтира и да ми свърши работа.

Предварително благодаря.
                            Имам ,някъде задни степенки оригинални със стойките за ХР 600,ако имаш интерес ще ги потърся.

Коментар

Колега,rosen1914 това което са ти казали за филтъра смело мога да твърдя че не е правилно.Най-добре е да се пере след всяко каране.Има в магазините специялни спрейове който са за тази работа.Единият е за обезмасляване а другият за омасляване.Това е най добрият вариянт иначе винаги можеш да експериментираш но не се знае с какъв успех.Това разбирасе е моето мнение.
                              0878424143
                              0887424150

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X