Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с хонда хл600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с хонда хл600

здравейте.аз съм нов във форума и ако може да ми дадете един
    съвет.
    отваряхме капака на главата и май сме презацепили ангренажната верига :вероятно: от тогава мотора трудно пали и прекъсва от средни към високи обороти. после се опитахме да го оправиме от карборатора обаче пак прекъсва. И сега вапроса е от кое от двете неща е по вероятно де е проблема карборатора или веригата!!!

До: проблем с хонда хл600

Колега само от капака веригата не може да прехвърли Освен ако сте отвивали оптегача.

Коментар

отвивахме го сменихме един о-пръстен на него

Коментар

Имам същия проблем и до колкото знам всичко е от веригата!
        При мен се е износила(разхлабила) и взе да губи центровка,трудно пали,гасне и прекъсва!
        NO PAIN NO GAME!
        Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
        gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Първоначално публикуван от VAAKO75 Преглед на мнение
          здравейте.аз съм нов във форума и ако може да ми дадете един
          съвет.
          отваряхме капака на главата и май сме презацепили ангренажната верига :вероятно: от тогава мотора трудно пали и прекъсва от средни към високи обороти. после се опитахме да го оправиме от карборатора обаче пак прекъсва. И сега вапроса е от кое от двете неща е по вероятно де е проблема карборатора или веригата!!!
          Здравейте.Само от отваряне на капака веригата не може да се презацепи,освен ако не сте пипали обтегача,или не сте сваляли ангренежното колело.Белезите за зацепване саследните:колянов вал-Т,ангренажно колело,две хоризонтални марки.

Коментар

Първоначално публикуван от ivodominator Преглед на мнение
            Здравейте.Само от отваряне на капака веригата не може да се презацепи,освен ако не сте пипали обтегача,или не сте сваляли ангренежното колело.Белезите за зацепване саследните:колянов вал-Т,ангренажно колело,две хоризонтални марки.
            Колегата е написал малко по нагоре че са сваляли оптегача да сменят някаква семеринга

Коментар

мерси за информациата която ми давате и аз мислех че е от веригата ама все пак да чуеме и други мнения.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X