Някои да знае колко струват калници странични кори и споилера (всички пласмаси по мотора) за Ямаха ТТ 600 96 год.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ямаха ТТ 600-96г
Свий
X
-
До: Ямаха ТТ 600-96г
9744774-YAMAHA(представителство)
Преди три години мисля че дадох около 400лв за всичко без резервоар,маска на фара и гардовете на колците.
Странното е че тогава предния калник беше 35лв,а сега е 50, тъй че сумата за комплекта може и да не е актуална.Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
-
Кофти е с пластмасите колега!
Аз като ходих в YAMAHA юли месец 2007 година и ми поискаха:
- за маската 180 лв.
- за страничните кори 120-150 лв/не помня точно вече/
а за калници не посмях и да питам!
Аз си купих преден калник от магазин ""ENDURO" на ул "Пиротска" в София!
А лявата странична кора от магазин "НИКО МОТОР" пак в София!Там ми я доставиха за седмица, оригинална и то за 65 лв.Мисля че от Гърция!Така че ето ти телефони да питаш!
НИКО МОТОР -0888 254 004
ЕНДУРО 0898 324 523
УСПЕХ![url]http://www.offroad-band.com/[/url]
Коментар
-
Да колега,това е телефона на представителството( с код 02 ).Нмира се в София на Цариградско шосе малко след отбивката за Горубляне (пазара за автомобили) , посока от околовръстното към центъра. Дали има и други магазини из страната-не знам,но мисля че ако се обадиш ще ти кажат.За цените пак казвам , че не съм сигурен защото противно на логиката преди три години предния калник беше 35лв а миналата зима 50лв , та сега нищо чудно да е станал и 100 (как не се сетих да питам-днес бях там).Ако събереш информация пиши защото и мен ме интересува.
ПП.Маската тогава (преди три години) беше 80лв,предния капак 35лв, задния 40лв , опашката около 40лв и най-странното предпазителите на амортисьорите по 82 лв на бройка(това си го спомням точно)Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
Джон Кенеди
Коментар
-
А сега се сещам че миналото лято звънях да питам за страничния капак на резервоара и ми отговориха че е спрян от производство, което ме шашна защото все пак мотора е 96г, а не 76-та и то ендуро-сиреч чупи се!
Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
Джон Кенеди
Коментар
-
Не се опитвай да ги боядисваш-полипропилена не държи боя.Някъде из форума Димитър беше обяснил как се обличат с фолио.Мисля че така ще стане най-добре.Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
Джон Кенеди
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nasko_Petkov Преглед на мнениеНякои да знае колко струват калници странични кори и споилера (всички пласмаси по мотора) за Ямаха ТТ 600 96 год.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар