Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хусварна 610
Свий
X
-
До: Хусварна 610
Тези мотори попринцип имат доста мощност.Но този мотор ще те изморява много бързо и няма да можеш да използваш пълната му мощност.Според мен не ти трябва, а и този конкретно ми изглежда доста изтрадалСамо ще си дадеш парите на вятъра събери още някой лев и се огледай за някой Yamaha,Honda
Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Коментар
-
Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнениеТези мотори попринцип имат доста мощност.Но този мотор ще те изморява много бързо и няма да можеш да използваш пълната му мощност.Според мен не ти трябва, а и този конкретно ми изглежда доста изтрадалСамо ще си дадеш парите на вятъра събери още някой лев и се огледай за някой Yamaha,Honda
- след него всичко е лесно за каране
)) Може би само ДР биг е по-труден
)
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogoboreca73 Преглед на мнениеЗакупен преди 2 дена от мои приятел. Смяна на 2бр. лагерчета на кобилиците.Малко ръжда по болтовете иначе друго всичко си работи.За тези пари е перфектен.Отностно части в гърция има почти всичко за подръжка и ремонт.Последно редактирано от iva_kx; 13-01-08, 14:28.
Коментар
-
Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеИскам да напишеш сьщото и след 2/3 месеца,когато тьрсите части,/че има всичко в Гьрция,и на каква цена./ В помежду другото имам повечето части за двигателя.
ASEN_DP - ako kajesh 4e imash i kolqnov val, biela i butalo - stogobi@abv.bg
0898 640 271
Коментар
-
Първоначално публикуван от s6181ss Преглед на мнениеASEN_DP - ako kajesh 4e imash i kolqnov val, biela i butalo - stogobi@abv.bg
0898 640 271
Коментар
-
Първоначално публикуван от s6181ss Преглед на мнениеASEN_DP - ako kajesh 4e imash i kolqnov val, biela i butalo - stogobi@abv.bg
0898 640 271
Предпочитам КЛР
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар