колеги, някой запознат ли е с марката елф-за мотори? дали имат внос в бг? ето какво изрових преди малко
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за масло-пак!
Свий
X
-
От: Питане за масло-пак!
за чопър с въздушно охлаждане, по предписания на производителя. въпросът беше, че има и други вискозитети да не кажа за всички видове машини /сигурно си разгледал търсачката/ и дали си струва, понеже досега не съм го срещал по магазините...а може би ямалюб си е мойто все пак...
Коментар
-
Откровенно ,нищо не ти разбрах. Сипвай какво дава производителя.А с 20/50 карам и аз но мотора ми е много стар.За марка масло ли питаш или за вискозитет ????Първоначално публикуван от boda nx Преглед на мнениеза чопър с въздушно охлаждане, по предписания на производителя. въпросът беше, че има и други вискозитети да не кажа за всички видове машини /сигурно си разгледал търсачката/ и дали си струва, понеже досега не съм го срещал по магазините...а може би ямалюб си е мойто все пак...
Коментар
-
Виж и тия какво предписват http://www.motorex.com/index.cfm?oid=1976&lang=en
Аз съм доволен от предписанието им!"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
Е щом ще пЕстиш от цена на 2 , 3 литра масло за кво ти е мотор?Първоначално публикуван от boda nx Преглед на мнениесори и аз съм малко объркан. предписание от производителя 20/50. мотора е 91 година. за вискозитета съм повече от сигурен, търся марка-заменима и цена
Коментар
-
Първоначално публикуван от boda nx Преглед на мнениеколеги, някой запознат ли е с марката елф-за мотори? дали имат внос в бг? ето какво изрових преди малко
http://catalog.elf.com/en/products/7...-CRUISE-20W-50
11 лева е литъра , ако те интересува ще ти дам тел. , колега от форума го продава.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-
благодаря за мненията, колеги! Войводо-да-вираго от 91-ва е мотора. зададох въпроса си по-горе, защото първата смяна миналата година я направих с 20/50 минерално на репсол, което намирам на мнооого добра цена. следващата смяна бе с 20/50 от ямаха-полусинтетика /цена магазинска/, ама мотора заработи по-добре "мазно" и плавно. конкретно този месец все още не съм започнал обслужването, но май скоро ще се обаждам на мотор мен...
Коментар
-
е ти ми счупи главата...Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнениеЯмалюб е мотул всъщност доколкото знам! А ако сложиш пълна синтетика ще си още по доволен!

ще помисля, пък може и да излезе добра цена отнякъде...мерси!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар