Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв мотор за 16-годишен новобранец?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв мотор за 16-годишен новобранец?

Здравейте ! братовчед ми след няколко месеца става на 16 години и той е фен на кросовите мотори но досега е карал само симсон с51 и мз егз 151 и така аз и тати мислим рожденият му ден да му купим ямаха изф 250 дали ще може да го дърпа добре и да ли ще му е добре за новобранец той е висок 185 и тежи 95 кг

От: Помощ

Това "помощ" може да ти довлече наистина потребност от помощ! На въпроса за мотора ,братовчет ти за 250 е прекалено тежък а за 450 е прекалено нееопитен. Търсете друг варинт!
    KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

а за мен 250 щеми е добре ли тежа 72 кг и съм висок 179 аз съм имал симсон с51

Коментар

Първоначално публикуван от stavrov Преглед на мнение
        Ми ,някъде бях чел ,че 250 със стандартното окачване е за хора с тегло 50-65кг за 450 до 85кг и след това пише "не се возете по двама"! Това съвсем не значи ,че мотора няма да тръгне и с двама ви ,но...
        KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

От: Какъв мотор за 16-годишен новобранец?

Аз 115 кила си пърпорех с 350, и то не резачка, 32 коня по книга, 120 кила мотора. Зависи какво ще правиш с тоя мотор. Едно време баща ми с тия кила по двама с Балканче се е возил.
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от stavrov Преглед на мнение
            Мотора е доста силен за кубиците си и нито с твоите килограмите ще се озори нито с на братовчед ти. Относно окачването, то може да се регулира, а ако не стане, да се купят пружини за за по тежък човек. Ако няма да купувате нов, задължително водете човек който разбира за да го погледне на място защото може да купите някой нагласен за продажба и да ви излезе златен. Също така много внимавай при пробата(най-добре е и да го пробва някой който е карал), защото разликата между симсонка и юзетка е огромна - да не вземеш да навиеш масура като на симсонка, че ще те "качи на черешата" .
            Life is good... on a dirt bike!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X