Здравейте колеги искам да ви питам(извинявам се за тъпия въпрос)но ме мъчи от много време.така сложих му антифриз бардал scoot-moto и се боя дали е подходящ за този модел от заглавието горе. Дали продавача ми каза че бил за алуминиеви радиатори но ми се иска и тук да ми потвърди някой компетентен.а втория въпрос ми е следния:зазимих мотора и всяка седмица виждам локва бензин под него а последния път беше и половината нещо като червено в нея и ме е страх какво е. Чакам отг. С нетърпение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпроси за Хонда crf 250r
Свий
X
-
-
От: Въпроси за Хонда crf 250r
Държах го на отворено кранче ето заради какво тече мерси много.а мога ли да мина без тая игла,а и много ми е интересно каква е тази игла нали е 4т.невеж съм още по 4т досега все имах 2т машини.а и го давам на майстор за ремонтите щото не ми се бърка по този 4т двг.��
Коментар
-
Моя независимо дали е отворено или затворено кранчето не тече. Явно имаш някакъв проблем в карбуратора. Има една мембрана, която трябва да е постоянно влажна, тоест да оставяш кранчето пуснато, ако искаш тази мембрана да не се скъса. На 4т трябва да е пуснато постоянно, ако стои по 1 седмица преди да се кара или повече
Коментар
-
...че трябва да е пуснато трябва спор няма,но и за една седми няма да пресъхни карба!!! За тази менбрана на ускорителната помпа ме съмнява да и стане нещо , по скоро стария бензин би я увредил. Абе аз бих я сменил и няма да се занимавам с нея "ще тече ли няма ли да тече ся". Щом тече на място и в движение няма да уплътнява ,така че да я сменя и да не я мисли.KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар