Здравейте колеги, някой може ли да ми каже дали това е част от иглен лагер ,ако е ДА къде се намира?Питам защото при смяната на маслото открих тази част хваната на магнита на пропката.............???След смяната на маслото мотора продължава да си работи както винаги,дори направих едно излизане без проблеми!.

Благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с DRZ 400
Свий
X
-
От: Re: Проблем с DRZ 400
Прилича на иглите от лагер на барабана на скоростите.
И зад семеринга на лоста за скоростите също е такъв лагер,
Но са по малки от тези на брабана, така по снимката ми е трудно да преценя размера.Последно редактирано от the slow heart; 02-12-15, 15:17.Настане вечер — месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее, —
Балканът пее хайдушка песен!
Коментар
-
От: Проблем с DRZ 400
Първоначално публикуван от iancho75 Преглед на мнениеИ щифта на маслената помпа прилича на това.Тъй че което и да е от двете, рано или късно щие имаш проблеми.Отваряй.
Верно прилича,
Сваляй десния капак и дано нямаш поражежия и се разминеш само с дреболии, щифта на водната също е от тоя калибър.Настане вечер — месец изгрее,
Коментар
-
От: Проблем с DRZ 400
На тая картинка,
https://www.thumpertalk.com/shop/oem...01&model=27360 , номер 15, shifting paul,
тия двете са заоблени в единия край, а в другия скосени - само дето не съм сигурен че би превкючвал нормално ако от тях са изпаднали.Настане вечер — месец изгрее,
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Моето парче не е и цяло и малко парченце от гума намерих около 2 милиметра.Ще проверя за този лагер на скоростите.
Коментар