Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с трансалп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с трансалп

Здравейте,имам проблем с моя трансалп и се надявам да ми помогнете.Мотора 600 кубика с двата диска 99-ти набор.Още от миналия сезон имах опасения ,че съзли гарнитурата на задния цилиндър(от ляво на мотора).Установих , че вече тече по-здрво.И по стартера зад втория цилиндър има масло.Днес видях , че мотора пуши на високи обороти като го изфорсирам на място.Струва ми се ,че пуши черно и при вдигане на обороти и при връщане на газта.Наскоро му смениха съединителя на трансалпа,а преди това не бях забелязъл да пуши.Струва ми се ,че при първоначален старт и докато е студен чука нещо.Аз предполагам клапан.Като закарах мотора на майстора в дупница да му смени семеригни и масло на коловете на предницата и съединителя го попитах за изцапаното по главата на втория цилиндър(там където е гарнитурата).Той ми отговори ,че това било бензин от карбораторите.Аз съм от Благоевград.Ако не друго поне да ми кажете свестен майстор ,който държи на работата си и може да ми оправи мотора, много ми е на сърце тоя мотор.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X