Какъв евростандарт е БМВ 650 ГС 2000 година?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв евростандарт е БМВ 650 ГС 2000 година?
Свий
X
-
От: Какъв евростандарт е БМВ 650 ГС 2000 година?
Първоначално публикуван от nakkaboy Преглед на мнениеКакъв евростандарт е БМВ 650 ГС 2000 година?KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.
-
Да вземеш да му пратиш на Пешо две-три кила маринован сафрид и шоколад милка с лешник , че гаража може да е твой , но майстора на гаража е Пешо. А какво е състоянието на лагерите на водната помпа , движат ли се или са позатегнали?В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-
Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнениеДа вземеш да му пратиш на Пешо две-три кила маринован сафрид и шоколад милка с лешник , че гаража може да е твой , но майстора на гаража е Пешо. А какво е състоянието на лагерите на водната помпа , движат ли се или са позатегнали?Няма лагер,има два семеринги на капак.Аз не претендирам че съм майстор,правя елементарни неща а които се иска малко мислене и ръце!А относно Каламов той си истински майстор,да е жив и здрав!
Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнениеЩе прати той ... опашка от скумрия ...облизана и осмукана ....Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 25-10-15, 07:16.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от влади кх Преглед на мнение...или пък антифриза нее антифриз!Ама пак малкия дявол де
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
След три месеца и кусур,частите най-накрая са поръчани и утре трябва да пристигнат!Масло,антифриз,пиньони и щитфтове за водната помпа,маслен филтър и с О пръстен,въздушен филтър и гарнитура капак съединител.На цена 280лв с доставката!Днес разхвърлих на бързо БМВ-то,свалих масления,въздушния филтър.Капака на съединителя(бях го затворил ),и сложих акумулатора да се зарежда.
Веригата също му е за смяна,но той си решава.
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар