Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Части за APRILIA PEGASO 650 1997

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Части за APRILIA PEGASO 650 1997

Първоначално публикуван от todaar Преглед на мнение
    Владаец, благодаря ти, че откликна, но проблема се оказа прословутия стартер. Майстора каза че е от еднопосочен лагер. И все пак не ми е ясно, защо беше блокирала цялата механика Но няма значение пак приятна новина за мен, ще правя само стартер
    Може да ти звънна по въпроса с намирането на този лагер от Дарукар да разясниш как точно става поръчката. Аз съм Тодор от Ботевград.
    Благодаря ти предварително.
    Блокира, защото този "еднопосочен лагер" или фролайф е с едни бъбрековидни ролки, които всъщност в едната посока на въртене зацепват стартера и коляновия вал, а в другата - пускат коляновия вал да се върти, като освобождават колелата към стартера. Всички тези колелета не са на лагери, а на оси, като се фиксират от капака на двигателя. За това, като вземеш да го събираш и решиш да не слагаш гарнитура, ами само силикон няма да стане, защото явно разстоянието е сметнато с гарнитура и ако я няма колелетата се затягат от капака. При теб от напъна може някое от тях да е заклинило, а понеже като погледнеш предавките откъм двигателя към стартера те са повишаващи е много трудно да ги превъртиш.
    В момента това едва ли има значение - надявам се, че вече си оправил Пегаската и караш!
    Suzuki GSXR
    VW Touareg
    Mitsubishi Pajero II

Коментар

От: Части за APRILIA PEGASO 650 1997

Здравей..днес ми се счупи сепаратора на бендикса и не мога да нямеря от никъде ако имаш помагай.Сепаратора е едно нагънато на есове телче и се е счупило на доста парченца...също и пружинката която държи от външната страна ролките на бендикса.....предварително ти благодаря

Коментар

Здравейте колеги, дали някой би могъл да снима задния спирачен маркуч на Aprilia pegaso.Ако може една по-близка снмка на маркуча так от където влиза при педала на спирачката.
        Благодаря предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от liuco Преглед на мнение
          Здравей..днес ми се счупи сепаратора на бендикса и не мога да нямеря от никъде ако имаш помагай.Сепаратора е едно нагънато на есове телче и се е счупило на доста парченца...също и пружинката която държи от външната страна ролките на бендикса.....предварително ти благодаря
          Сепаратора го имам, ама прижинка - не. Според мен би трябвало да може да се пригоди от семеринг с горе-долу такъв размер.
          ТИ по-добре виж каква е причината да ти се чупи сепаратора... ролките да не са износени? Гледам, че си от Провадия - не е проблем за сепаратора - само кажи някакъв адрес и дали имаш някакви предпочитания как да ти го пратя...
          Suzuki GSXR
          VW Touareg
          Mitsubishi Pajero II

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25072010132.jpg
Прегледи:1
Размер:124.5 КБ
ID:5196366Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25072010129.jpg
Размер:55.8 КБ
ID:5196365Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25072010135.jpg
Размер:114.7 КБ
ID:5196364Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25072010136.jpg
Размер:100.2 КБ
ID:5196363Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25072010130.jpg
Размер:73.5 КБ
ID:5196362Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25072010131.jpg
Размер:98.8 КБ
ID:5196361Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25072010134.jpg
Размер:55.4 КБ
ID:5196360Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25072010133.jpg
Размер:84.5 КБ
ID:5196359
            Първоначално публикуван от PERITOL Преглед на мнение
            Здравейте колеги, дали някой би могъл да снима задния спирачен маркуч на Aprilia pegaso.Ако може една по-близка снмка на маркуча так от където влиза при педала на спирачката.
            Благодаря предварително!
            Малко се поразместиха, ама мисля, че се придобива представа.
            Suzuki GSXR
            VW Touareg
            Mitsubishi Pajero II

Коментар

Много ти благодаря колега!

Коментар

Да така е и аз бях сложил пружинка от семеринг и така около 4г. Пращай каквото имаш за бендикса по ЕКОНТ до офис гр.Провадия....пол.Людмил Иванов Михайлов....0896605233...благодаря ти много, задължен съм ти приятелю.

Коментар

Първоначално публикуван от liuco Преглед на мнение
                  Да така е и аз бях сложил пружинка от семеринг и така около 4г. Пращай каквото имаш за бендикса по ЕКОНТ до офис гр.Провадия....пол.Людмил Иванов Михайлов....0896605233...благодаря ти много, задължен съм ти приятелю.
                  Май още не можеш да получаваш лични съобщения
                  Номера на товарителницата на Еконт е 13479850
                  Suzuki GSXR
                  VW Touareg
                  Mitsubishi Pajero II

Коментар

Благодаря ти много Веско..днес вече го сложих и си запали перфектно,даже и по добре от моя бендикс върти....направо ми спаси живота,бях като болен но благодарение на теб живнах.Винаги съм насреща ако имаш проблем.Благодаря ти много

Коментар

Здравейте колеги,
                      от скоро се сдобих с Pegaso 650 99', но онзи ден ми се скъса жилото на километража. Накой да предлага или да знае откъде да си намеря?
                      Благодаря Ви!

Коментар

Колеги, трябва ми тази гърловина, която от двигателя води към карбуратора... Някой има ли такава?

Коментар

Шамар ето схема на карбураторите: http://www.ultimateparts.net/aprilia...2f5faa66fb8576 виж кой номер е този маркуч, защото за пръв път чувам за такава гърловина. Може би се бъркаш с отдушника на картерните газове от двигателя към филтърната кутия, ако е така режеш стария маркуч и купуваш маркуч със същия диаметър, масло-устойчив.

Коментар

Ами, колега, не го виждам на схемата.... Ето на тази схема http://parts.ducatisanantonio.com/sh...=0&modelYear=0 - Тези със номер 8 са след карбуратора и водят към кутията... На мене ми е спукан този преди карбураторите - мотора взима въздух и прекъсва .. Моторът не иска да вдига маскимални обороти.... Гасне някой път... Лепих го със изолирблант, но пак взема въздух... Сега като е мокро не го карам и гледам, че нещо от карбуратора капе бензин, не знам защо така... Ако някой може да ми помогне или е имал същия проблем като мене, моля да сподели! Благодаря предварително : ))))

Коментар

Абе момче ти май напълно не си в час кое къде и кога седи, преди/след...Значи пътя на въздуха е такъв: шнорхел(номер2), въздушна кутия(номер5), фъдушен филтър(номер12), маншони преди карбураторите(номер8, за което явно ти говориш), след това в самите карбуратори(къде и как минава и аз не съм напълно сигурен, но и няма чак такова значение) оттам през маншоните след карбураторите, в цилиндрите, в изпускателните колектори. Та дори да ти смуче въздух през номер 8 това няма да се отразява чак толкова на работата на двигателя, ако обаче са ти скъсани маншоните между карбовете и главата, и смуче въздух ще има голяма разлика. Те са и по-скъпите между другото. Щом и бензин тече, значи и иглите са ти за реглаж или смяна, ако е стоял или е гръмнал може и вакумните мембраните на карбураторите да си спукал и от тях да прави магарии. Като гледам и не разбираш много, вземи го закарай на някой да ти го оправи, защото съм сигурен че сам няма да успееш, ако ли не успех!

Коментар

Точно маншоните между карбовете и глава - единия е скъсан и взима въздух (мотора пука и то се вижда, че от там излиза) ... От къде мога да намеря такъв маншон?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X