Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Yamaha XT 350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Yamaha XT 350

Здравейте колеги.
    Имам следния проблем - мотора си работи добре,но само в началото,когато го запаля при студен двигател.След като го покарам малко повече ,ядовете започват. Започва да прекъсва или нещо такова,не знам как точно да го опиша и не иска да върви както трябва. Колкото и газ да давам си стои в ниските обороти и се появява някакво странно пукане от ауспуха. Сменях свещи,почиствах въздушния филтър..мислех си да не е от некачествен бензин но и това не е. Някой ако има някаква идея,какъв може да е проблема,нека сподели ще съм му благодарен. И изобщо да пипам ли нещо по мотора или да го погледне някой ,който разбира ?

От: Проблем с Yamaha XT 350

ми щом така глъхне и пука да не е карбуратор? ако не си отварял сам по-добре иди да го види някой с опит.

Коментар

Първоначално публикуван от boda nx Преглед на мнение
      ми щом така глъхне и пука да не е карбуратор? ако не си отварял сам по-добре иди да го види някой с опит.
      И аз си мисля ,че може да е карбуратора,но не съм го пипал. Мисля,че няма да се оправя сам.

Коментар

Първоначално публикуван от fbarutev Преглед на мнение
        Здравейте колеги.
        Имам следния проблем - мотора си работи добре,но само в началото,когато го запаля при студен двигател.След като го покарам малко повече ,ядовете започват. Започва да прекъсва или нещо такова,не знам как точно да го опиша и не иска да върви както трябва. Колкото и газ да давам си стои в ниските обороти и се появява някакво странно пукане от ауспуха. Сменях свещи,почиствах въздушния филтър..мислех си да не е от некачествен бензин но и това не е. Някой ако има някаква идея,какъв може да е проблема,нека сподели ще съм му благодарен. И изобщо да пипам ли нещо по мотора или да го погледне някой ,който разбира ?
        ти за регулиране на клапани чувал ли си? Отваряй капака и регулирай , че скоро няма и да пали!
        KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Пукане в ауспуха=бедна смес...това мога да кажа. Регулираш клапани,почистване и настройка на карбуратор.Може и гарнитурата да смениш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X