Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Резервоар Почистване !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Резервоар Почистване !!!

Здравейте колеги искам да ви попитам с какво може да се почисти резервоара на мотора, или по точно ръждите който излизат от него?Чувал съм че с сода каустик се изчиствал но незнам лично аз не съм пробвал!Дайте някакво мнение с какво чистите старите си машини?

От: Резервоар Почистване !!!

Можеш да го изплакнеш с бензин. Източваш го до край, колкото можеш, слагаш си крана и сипваш около половин литър бензин, разклащаш хубаво и махаш крана, за да изхвърлиш бензина. Старай се максимално да го източваш.
    '05 Suzuki RM 250

Коментар

С лимонена киселина,в тази тема съм показал как аз си го изчистих!http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=183260
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...F0%FA%E6%E4%E0
        http://www.offroad-bulgaria.com/show...F0%FA%E6%E4%E0

Коментар

А някой да каже нещо което разтваря много стар бензин. Преди няколко дни ми докараха един мотопед който не екаран 18 години и в резервоара и карбуратора бензина е станал на смола. Карбуратора го измих с обезмаслител и много търлане с една четка, но резервоара и кранчето искат нещо което без търкане да разтвори смолата.
          EXC TPI 2019

Коментар

Спрей за карбуратори може би...

Коментар

Карбуратора вътре как го изми с четка?!
              Според мен киснене в разтворител би трябвало да свърши работа, ама как ще се отрази на гумичка ако има по кранчето - вероятно силно негативно
              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Точно заради гумичката не трябва да е нещо много агресивно. Лошото е, че е занитено и засега не ми се отваря. Иначе карбуратора го разглобих и с една четка, бензин + обезюаслител и търкане.
                EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
                  Точно заради гумичката не трябва да е нещо много агресивно. Лошото е, че е занитено и засега не ми се отваря. Иначе карбуратора го разглобих и с една четка, бензин + обезюаслител и търкане.
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1434402273842.jpg
Прегледи:1
Размер:93.7 КБ
ID:5666678 ЕДИТ: нещо обърках с постовете от телефона, някой да изтрие предния пост.
                  EXC TPI 2019

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X