Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със скоростите на Honda CRF 250 2005година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със скоростите на Honda CRF 250 2005година

Проблем със скоростите на Honda CRF 250 2005година
    Здравейте, всичко по мотора беше перфектно.Излезнах да го карам и го дадох на един познат, уж разбирач от мотори.Видях го как му изгасна няколко пъти и явно е ритал скоростите му.Сега скоростите се качват лесно, тоест от първа на втора и подобни, но надолу влизат доста трудно и трябва да ги ритнеш.Какво може да му се счупи или пък изкриви?Ох толкова ме е яд, че му го дадох.Маслото е сменено преди няколко моточаса с 10W-50 пълна синтетика на Кастрол, знам че не е много добре за скоростната кутия това, но ми че няма проблем да е същото, като за двигателя.Какво може да се е изкривило?Нямам сервизи на близо?

От: Проблем със скоростите на Honda CRF 250 2005година

В раздел ендуро не вярвам някой да ти даде компетентно мнение относно кросов мотор,затова пробвай тук.
    http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=350

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
      В раздел ендуро не вярвам някой да ти даде компетентно мнение относно кросов мотор,затова пробвай тук.
      http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=350
      Човека е написал, че мотора е 2005г, така че вероятността да е CRF250X e огромна!!!

Коментар

Първоначално публикуван от pecoo Преглед на мнение
        Човека е написал, че мотора е 2005г, така че вероятността да е CRF250X e огромна!!!
        Това предстои да уточним,ами ако излезе R.

Коментар

Понеже ти нямаш камера , трябва да ти се вярва за всичко , разрешено ти е да пишеш навсякъде , тогава какъв е проблема някой да кара в гората мотор с X накрая , защото няма такъв с R накрая? Не трябва да му вярваме , че го кара в гората , или скоростите на тези с R са гумени? Раздела е за технически дискусии , не коментираме как се кара 40мин. + 2 обиколки.
          В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Не казвам,че това е твоят проблем,но трудното включване може да се дължи на маслото. На предния ми мотор скоростите започнаха да влизат със зор, и то в.двете посоки, след смяна на маслото с някакво прехвалено, сега не се сещам за марката. И проблемът се задълбочаваше с повишаване на работната температура,т.е. след като се покара известно време. Допускам,че маслото губеше качествата си тогава и скоростите влизаха като без съединител- не хъркаха,но с едно рязко и шумно щракване като на счупване. Аз на твое място бих сменил маслото на първо време и то с по-гъсто, с уговорката,че е само за проба и че само гадая,без да съм видял мотора. Дано не е нещо сериозно.
            Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi

Коментар

Ако е ритал много силно скоростния лост е възможно да е изкривил ламаринката в другия край на лоста т.е. от към съединитела аз имах подобен проблем при падане, първо пробваи със смяна на маслото и след това разглабяне. Успех. Ето ти и снимка на частта Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1000672.jpg
Прегледи:1
Размер:63.1 КБ
ID:5657723
              Последно редактирано от skiper150; 03-05-15, 11:51.

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                Понеже ти нямаш камера , трябва да ти се вярва за всичко , разрешено ти е да пишеш навсякъде , тогава какъв е проблема някой да кара в гората мотор с X накрая , защото няма такъв с R накрая? Не трябва да му вярваме , че го кара в гората , или скоростите на тези с R са гумени? Раздела е за технически дискусии , не коментираме как се кара 40мин. + 2 обиколки.
                Ами щом няма проблем ако искаш да си пишем за симсони,те също стават за гората,слагаш едни по бодливи гуми и гас

Коментар

Животе , когато хората са карали Симсон и МЗ по ендуро състезания , и са побеждавали, ти все още не си бил научен от Стоянчо , от коя страна на мотора да се качваш.

Пак те питам , каква е разликата в механизма за превключване на скоростите при X и R модела?
                  В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Виж скоростното лостче да не се е разхлабило и да опира в картера

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                      Животе , когато хората са карали Симсон и МЗ по ендуро състезания , и са побеждавали, ти все още не си бил научен от Стоянчо , от коя страна на мотора да се качваш.

Пак те питам , каква е разликата в механизма за превключване на скоростите при X и R модела?
                      Аз карам Ендуро от както станах моторист 1993г,може да вземеш някой симсон или мз и да покараме в гората ако искаш.
                      Относно Х или R не ме интересува превключването,ако е Х е в правилния раздел ако е R да си ходи в раздел Мотокрос.

Коментар

Мотора е CRF 250R и мислех, че съм пуснал темата в раздел МОТОКРОС.Съжалявам за объркването.

Коментар

Как един с ендуро не са обърка и да пише в кросовия отдел , а все обратното става ??? Тц,тц,тц ....... нямам нормално и логично обяснение аз .

Коментар

1:0 за Живота...

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                              Как един с ендуро не са обърка и да пише в кросовия отдел , а все обратното става ??? Тц,тц,тц ....... нямам нормално и логично обяснение аз .
                              Очите ви вадят, направо ослепяхте, а има ли логика само живота да се обажда, след като е г-н Никой.
                              0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X