Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Майстор София Honda CRF450

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Майстор София Honda CRF450

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
    Аз нямам вина че така излизат,те и тежки мотоциклети нямат технически дискусии ама не пишат тук нали,в раздел Ендуро се пише за Ендуро мотори,хайде сега да ми отговориш кое е общото с кросовите мотори.
    "Тежките" си имат собствен раздел "Техника и поддръжка", "Супермото" си имат собствен раздел "Техника и поддръжка", "Траял" си имат собствен раздел "Техника и поддръжка", само "Мотокрос" няма, а е обединена чрез препратка с техническата секция в "Ендуро".
    В техническия раздел не се говори за каране, а за ремонтиране. По тази точка моторите не са чак толкова различни.

Вие нямате вина но и потребителите също нямат. Структурата на форума така е направена. Ако не ви харесва, вместо да "цвъкате", пишете на отговорните лица да променят структурата на разделите.
    A Lone Rider

Коментар

Първоначално публикуван от galinvayov Преглед на мнение
      Вие нямате вина но и потребителите също нямат. Структурата на форума така е направена. Ако не ви харесва, вместо да "цвъкате", пишете на отговорните лица да променят структурата на разделите.
      Ето раздела който е редно да ползват,разгледай да видиш че много хора си пускат тук теми с проблеми по машините,избор и други.
      http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=350
      Отговорните лица си гледат сеира и хич не им пука че има проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от nokia Преглед на мнение
        Намерих едно момче, след като преценя дали работи добре ще кажа.
        Добре колега ,благодаря .
        Honda CRF 250 X
        Touareg 3.0 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от galinvayov Преглед на мнение
          "Тежките" си имат собствен раздел "Техника и поддръжка", "Супермото" си имат собствен раздел "Техника и поддръжка", "Траял" си имат собствен раздел "Техника и поддръжка", само "Мотокрос" няма, а е обединена чрез препратка с техническата секция в "Ендуро".
          В техническия раздел не се говори за каране, а за ремонтиране. По тази точка моторите не са чак толкова различни.

А със тази тема какво да правим,виж я и пиши какво да правим или да я оцвъкам и нея.
          http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=198051

Коментар

А аз се чудя и търся къде е какамангата с маслото ...

Пътеката Живота си я качи съвсем честно и според изискванията на облога. Единия свидетел съм аз (да речем съм корумпиран и съответно - ненадежден) , но другите двама (момчетата от Столетово) са 100% редовни, щото никой от нас не ги познаваше до тогава.
            Та айде без старопрофесийни номера - няма видео;действието не е видяно от офицер;няма подписано удостоверение от профсъюза и пр....
            В покера има едно много важно правило. Единственото правило! - Плащаш си облозите! Иначе следват едни интересни работи - Връзване нагъзен на стол; рязане на уши, тестиси и прочие и прочие...
            Та господина да не се ослушва, ами да праща маслото (да речем до края на месеца ) и друг път да си има едно наум като вади палец за бас

А за пътеката... хуестата част наистина е само долу и се чудя искрено защо много хора виждат зор в качването на горната част? Особенно точно преди излизането на пътя ?!?
            Но искам да направя една голяма вметка (лично мнение) - всеки който я е състезавал, е по-горе от всеки качил я "на спокойствие"! Защото не е все едно да си ударил 30 км камъни преди това, да те блъска времето и не на последно - "хората гледат" фактора.

П.П.: И да - 95% от разговора в темата е ... за отделна тема . Ама другари мотористи - по-добре така с лека слободия, отколкото да стане стегнато, та чак затегнато като в останалата част от форума .
            Последно редактирано от BulAf; 14-05-15, 02:23.

Коментар

Първоначално публикуван от BulAf Преглед на мнение
              Та господина да не се ослушва, ами да праща маслото (да речем до края на месеца ) и друг път да си има едно наум като вади палец за бас

А за пътеката....

Между другото изобщо не съм я поглеждал тази тема,та мистър Ленин може и да провери в хронологията отдолу, та няма и за какво да се ослушвам.

Той баса, излезна не баш бас, щото пътеката се качвала от китайско ендуро, а Живота знам, че кара и той 4т дръгел /затова и написах масло и ФИЛТРИ/, а пък изведнъж се оказа, че си кара 2т Хускварна, с която ако си майстор никакви пътечки не са проблемни .....

Но да не дойде Ленин случайно един на Роман, с голям нож за тестиси /че трепнах/, предлагам Ицо да си дава: имената, адрес на Еконт, и актуален телефон и му пращам 1л ИПОНЕ самурай, предполагам, че ще е доволен, за мъките които му причиних.
              Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

За това става дума, да не каже пък някой, че го цакам с евтино масло и пак да дойде за тестисите ми

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20150514_001.jpg
Прегледи:1
Размер:49.4 КБ
ID:5660580

Коментар

А със тази тема какво да правим,виж я и пиши какво да правим или да я оцвъкам и нея.
                  http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=198051
                  Ми, F650 си е ендуро. Не е екстрийм, не става за катерене на пътеки но все пак си е ендуро. Местенето на теми и раздаването на "шамари" си е работа на модераторския екип. Ако се забележи нещо нередно, има специално бутонче с което да се извести където трябва. Заливането с оффтопик не мисля че е полезно на някой.
                  Ето раздела който е редно да ползват,разгледай да видиш че много хора си пускат тук теми с проблеми по машините,избор и други.
                  http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=350
                  Отговорните лица си гледат сеира и хич не им пука че има проблем.
                  Този раздел е за впечатления и съвети относно моторчетата. Не е подходящ за дискутиране на ремонти и други технически проблеми, за тях има "Техника и поддръжка".
                  A Lone Rider

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                    Между другото изобщо не съм я поглеждал тази тема,та мистър Ленин може и да провери в хронологията отдолу, та няма и за какво да се ослушвам.

Той баса, излезна не баш бас, щото пътеката се качвала от китайско ендуро, а Живота знам, че кара и той 4т дръгел /затова и написах масло и ФИЛТРИ/, а пък изведнъж се оказа, че си кара 2т Хускварна, с която ако си майстор никакви пътечки не са проблемни .....

Но да не дойде Ленин случайно един на Роман, с голям нож за тестиси /че трепнах/, предлагам Ицо да си дава: имената, адрес на Еконт, и актуален телефон и му пращам 1л ИПОНЕ самурай, предполагам, че ще е доволен, за мъките които му причиних.
                    Не се притеснявай,отказвам подаръка,така изпросено не го искам,не е ли човек да му стане кеф и да го даде от сърце.
                    Относно китайския мотор съм сигурен че Генчо ще се справи,а кой е Генчо ли,заедно кара с Искрен Генов-трето място клас Експерт,та той ми нави фитила за таз пътека,попитах го как е,каза интересна е,има малко трудно в долния край но мисля да я пробвам с китаеца.Та той със сигурност ще я пробва и ще ти кажа резултата.
                    А пък относно моя стария дръгел DR 250 ти гарантирам че също щеше да се качи,с него съм карал много по трудни пътеки от тази,сигурен съм в това защото Ленин я качи с триал 250,а DR-а беше горе долу като триал.

Коментар

Ицо, с удоволствие ще ти го пратя маслото, понеже си пич. Подразни ме другаря Ленин, затова и отговорих малко по-остро.

Коментар

Ицо, с удоволствие ще ти го пратя маслото, понеже си пич. Подразни ме другаря Ленин, затова и отговорих малко по-остро.
                        Ленин е сериозен човек,той така си пише малко по остро.Всичко е наред сметките са оправени.

Коментар

Ленин е сериозен човек,той така си пише малко по остро.Всичко е наред сметките са оправени.
                          Мхъ....сериозен! Ленин да се стяга,че скоро ще го пробвам по някоя пътека (я пашакая я нейде другаде..)и ако не я качи ,като му взема трутунетката и като я засила из храстите....и айде да си кара джипките и да не се бърка при моторите..ммм
                          KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Първоначално публикуван от влади кх Преглед на мнение
                            Мхъ....сериозен! Ленин да се стяга,че скоро ще го пробвам по някоя пътека (я пашакая я нейде другаде..)и ако не я качи ,като му взема трутунетката и като я засила из храстите....и айде да си кара джипките и да не се бърка при моторите..ммм
                            За Гьозкая няма да я усети,моторчето си върви бавно но славно,щом каза че е качил и пътеката на Живота,каза ми и тази вашата от партизанския паметник,аз за нея зная но не съм я карал защото казаха че била зашита ама другата седмица отивам да я преборя.

Коментар

Ама ако не беше по-пиперлия кога щеше да се сетиш за темата, а ?
                              От там бай Христо (че и целокупната карловска кааза) щяха да кажат ''тоя е пълен несериозник и не си държи на думата'', пък човек за едната чест нал живее, та требе и да се полее туй дело .
                              /адмирции за изпълненото обещание - това напълно сериозно!/

Оххх другарю Райчев, ха добре заварили първом .
                              Силно съм притеснен от тази ваша покана пред вид космическата машина и грамадното предимство в опита, който са на ваша страна (все пак аз сиромаха се качих на мотор преди цифром и словом - една година.... ). Но приемам хвърлената ръкавица - намисляй направление и одма съм се появил .
                              Сал за протокола - пътеките за Гьозкая (пашакая); "Магарешката"; "Еньо Велев" и "пътеката на Живота" са айде да не казвам магистрала, но със сигурност - добре отиграни .
                              Та аз предлагам дуела да е отново в Кърнаре

П.П.: Тази с паметника /"Еньо Велев"/ няма проблем с растителността. Паднал е един габър в самото начало, та трябва да се отреже (не че не може да се обиколи, ама излишно потене. Зора (съвсем лек) е до паметника, нагоре е ама наистина магистрала.
                              Ааа, забравих има едно място където 95% ще я загубиш - прави много остър ляв завой (като я качваш) на нещо като малка полянка и не личи пътеката много много. Това е към средата. Тази седмица ме няма, другата обаче ще си идвам на 98% .
                              Последно редактирано от BulAf; 14-05-15, 23:16.

Коментар

Първоначално публикуван от BulAf Преглед на мнение
                                Та аз предлагам дуела да е отново в Кърнаре

П.П.: Тази с паметника /"Еньо Велев"/ няма проблем с растителността. Паднал е един габър в самото начало, та трябва да се отреже (не че не може да се обиколи, ама излишно потене. Зора (съвсем лек) е до паметника, нагоре е ама наистина магистрала.
                                Ааа, забравих има едно място където 95% ще я загубиш - прави много остър ляв завой (като я качваш) на нещо като малка полянка и не личи пътеката много много. Това е към средата. Тази седмица ме няма, другата обаче ще си идвам на 98% .

В Кърнаре няма нищо сложно,има една две по интересни пътеки,става за каране ама хабим едни 40 км за транспорт в двете посоки,готини пътеки и извън парка има между Сопот и Карлово там може да си откарате на воля че и после няма да ви се слиза от балкана от кеф.
                                Та относно тази от паметника аз от 20 май съм в отпуск и готов за подвизи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X