Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Майстор София Honda CRF450

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Майстор София Honda CRF450

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
    Така,офис Еконт Карлово
    ул.Юмрукчал 36
    Христо Христов
    нула,3 осмици,четири две,осем три.
    Наско Петков рече маслото да е Мотул 800 ли нещо такова.

Ако има чалъм и доставката да поемеш,ако ли не ще събера от някъде 5лв
    Има ли доказателство?
    Допиши си номера, че не е пълен.
    0888 074 049

Коментар

Правилно си чула малката , като самолет е , има го на клипа.

В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
        Така,офис Еконт Карлово
        ул.Юмрукчал 36
        Христо Христов
        нула,3 осмици,четири две,осем три.
        Наско Петков рече маслото да е Мотул 800 ли нещо такова.

Ако има чалъм и доставката да поемеш,ако ли не ще събера от някъде 5лв
        И кви са тия 2т масла??? Нали беше с джебел, или китайско ендуро вече върви с мотул 800

...... ама да не отстъпвам от думата си, давай видеото от долу до горе на зоната.
        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнение
          Има ли доказателство?
          Допиши си номера, че не е пълен.
          Дописах го.
          Има доказателство,онез двамата момци,те снимаха ама клип дали има,иначе като тръгнахте много бързо я качих,без чужда помощ.

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
            И кви са тия 2т масла??? Нали беше с джебел, или китайско ендуро вече върви с мотул 800

...... ама да не отстъпвам от думата си, давай видеото от долу до горе на зоната.
            Хускварна wr 250 88г,видео не знам дали ще излезе но ако пуснеш и една камера в пакета обещавам че отивам пак,пътеката е нищо,най трудната част е долу след боровете,там на три места го бутах но това е разрешено,важно че е спазено без чужда помощ.
            А от тук нагоре просто излетя,спирал съм само за почивка,Наско може да ти каже защото още беше там.

Коментар

А защо не се пусна на самото състезание, било то в ХОБИ или ЕКСПЕРТ???

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                А защо не се пусна на самото състезание, било то в ХОБИ или ЕКСПЕРТ???
                Защото нямам експертски мотор,и експертска екипировка.

Коментар

Животе , хубава снимка , ама в стремежа да запазиш равновесие и да имитираш , че си в движение и катериш , си забравил да хванеш ръчката за газ , мани това , ама и задна спирачка си натиснал.

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                    Животе , хубава снимка , ама в стремежа да запазиш равновесие и да имитираш , че си в движение и катериш , си забравил да хванеш ръчката за газ , мани това , ама и задна спирачка си натиснал.
                    Че някой да твърди че съм в движение,тъкмо го бях избутал и почивах до като преодолея следващия етап,хайде де дай сега ти едно рамо с камера да може да го пуснем и на видео,масло и филтър вече има,аха има и нещо друго,ако пък изобщо не вярваш че съм я качил сам без помощ може да питаш Пачароза,със сигурност вече са му разказали ако има измама.Два пъти я качих,първия път с помощ от другаря Ленин,помогна ми два пъти,той също я качи както и аз му помогнах само два пъти,върнах се обратно още веднъж и казах без помощ ще я кача и я качих а Ленин я спусна само до сериозното място,в смисъл тази пътека има само едно проблемно място.
                    Последно редактирано от hristo jivota; 02-05-15, 21:00.

Коментар

човека търси майстор

Коментар

Ето го и другаря Ленин,аз бих зачел и неговото изкачване въпреки че съм му помогнал два пъти,и тя помощта знаеш ли колко е да придвижим мотора един метър,не е имало нито въжета нито нищо.

Коментар

Първоначално публикуван от iacata Преглед на мнение
                          човека търси майстор
                          Май намерих, но все пак виждам има дискусия

Още един въпрос, някой да каже за разхода на бензин (по скоро ме притеснява да не остана без..или пък да си нося) за около 100 км из гората като го гасих където можеше изхарчи ~ 6 литра. Питам защото е бил каран по писти в Англия и има доста заигравки по него-демек да не са пипнали и карбуратора?
                          Глупости правят умните хора, за останалите това е ежедневие!

Коментар

Аха излезнаха снимки от пичовете които бяха дошли да гледат,за разлика от миналата седмица когато състезателите са ги ползвали за шерпи.

Коментар

Първоначално публикуван от nokia Преглед на мнение
                              Май намерих, но все пак виждам има дискусия

Още един въпрос, някой да каже за разхода на бензин (по скоро ме притеснява да не остана без..или пък да си нося) за около 100 км из гората като го гасих където можеше изхарчи ~ 6 литра. Питам защото е бил каран по писти в Англия и има доста заигравки по него-демек да не са пипнали и карбуратора?
                              6 литра за 100км. е нищо , ама зависи къде и как си го карал.

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                                6 литра за 100км. е нищо , ама зависи къде и как си го карал.
                                Тръгнахме от Локорско-Сеславци-с.Ябланица, под вр.Мургаш- спускане Бухово и пак до Локорско. Не съм качвал яките екстреми (понеже не съм про) и съм гасил на спусканията, щото ме беше шубе да не свърши....така като се замисля може и около 90 км да са.
                                Глупости правят умните хора, за останалите това е ежедневие!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X