Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Майстор София Honda CRF450

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Майстор София Honda CRF450

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
    Ааааа, Ристо ли и е експерта.

Да ми покаже с неговия ендурак, как качва без помощ НоуХелп зоната в Кърнаре и лично ш му пратя к-т масло и филтри за смяна, да си поглези мотора.
    Аааааа ето работа за мен,утре отиваме,между другото точно таз зона Генчо я качи без проблем с китайски мотор 250.

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнение
      Ама това не го обяснявай на мен, а на експерта с ендурото.
      Значи пътеката свършва 2км по пътя след хилклайминга,от там ще я спуснем да не кажете че не ви е позната,слиза на поляната над циганската махала на Христо Даново,качваме я и после отиваме да качим тази над хилклайминга по нея спускаха експерт и от там ако искате Дерменка или спускаме Кърнарската,после може да качим Килибеча,блокада от жандармерия вече няма около завода.

Коментар

От всички експерти само трима я качиха без помощ, а то ето къде е била работата, не са били с китайски мотор......
        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

От всички експерти само трима я качиха без помощ, а то ето къде е била работата, не са били с китайски мотор......
          Утре ще ти пратя адреса до Еконт Карлово да ми изпратиш подаръците,масло двутактово в момента карам с мидланд,ама каквото пратиш няма да ти чупя хатъра,и филтър въздушен,с друго няма да те набутвам,а аз в чест за твое здраве ще изпия една бира.

Коментар

Наскооо къде си,виж няма нищо срамно ако не искате да я карате,разбирам няма проблеми,поне елате да снимате защото ще ми е проблем да закрепя някак си фотоапарата да може да снима на клип.

Коментар

Ако има клас 50 скутери ще дойда с адреса да ви покажа как става упражнението .

Коментар

Пешо , за да не те санкционира Живота , прилагам доказателство.

Както се казва , всеки кара това което има и това с което може , на всички , двигателите са бутални с вътрешно горене.
                В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                  Ако има клас 50 скутери ще дойда с адреса да ви покажа как става упражнението .
                  Има как да няма,Белизирев организира такива състезания.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                    Наскооо къде си,виж няма нищо срамно ако не искате да я карате,разбирам няма проблеми,поне елате да снимате защото ще ми е проблем да закрепя някак си фотоапарата да може да снима на клип.
                    Незнам дали ще дойдем, но кажи за всеки случай, къде и в колко часа.
                    0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнение
                      Незнам дали ще дойдем, но кажи за всеки случай, къде и в колко часа.
                      11ч на ханчето,Кърнаре.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                        Аз лепя с тиксо директно към каската фотоапарата
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20140209_005.jpg
Прегледи:1
Размер:167.4 КБ
ID:5657338
                        YAMAHA WR450F

Коментар

Споко то ще има утре журналисти.

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                            Пешо , за да не те санкционира Живота , прилагам доказателство.

Както се казва , всеки кара това което има и това с което може , на всички , двигателите са бутални с вътрешно горене.
                            А така - покажи му да си отвори очите . То се вижда на снимката кой са петлярка като пате в калчища и тика с краката и кой минава като вятър със цялата газ .

Коментар

Ааааа, Ристо ли и е експерта.

Да ми покаже с неговия ендурак, как качва без помощ НоуХелп зоната в Кърнаре и лично ш му пратя к-т масло и филтри за смяна, да си поглези мотора.
                              Така,офис Еконт Карлово
                              ул.Юмрукчал 36
                              Христо Христов
                              нула,3 осмици,седем,осем,четири,две,осем три.
                              Наско Петков рече маслото да е Мотул 800 ли нещо такова.

Ако има чалъм и доставката да поемеш,ако ли не ще събера от някъде 5лв
                              Последно редактирано от hristo jivota; 02-05-15, 17:23.

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X