Не знам какво е станало, но на KLX-a в момента му е пукнат левият капак на картера до единия болт и тече масло. Може ли това да се завари някъде в София или да се залепи по някакъв начин? Ето снимка:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пукнат ляв капак - помощ! :(
Свий
X
-
До: Пукнат ляв капак - помощ!
Споко прави се. Има един юнак - Юли се казва, няма нещо дето не може да завари. На това и отгоре е моторджия от нашата кръвна група. Само дето му загубих телефона. Ако някой го познава , и го има да пише. Аз ще се опитам да го намеря. Гаража му се намира на една пряка успоредна на бул. Мадрид - Франсис де Пресансе. Не мога да съм по-подробен.Сори.ПАНЧО
-
Първоначално публикуван от xlr Преглед на мнениеСпоко прави се. Има един юнак - Юли се казва, няма нещо дето не може да завари. На това и отгоре е моторджия от нашата кръвна група. Само дето му загубих телефона. Ако някой го познава , и го има да пише. Аз ще се опитам да го намеря. Гаража му се намира на една пряка успоредна на бул. Мадрид - Франсис де Пресансе. Не мога да съм по-подробен.Сори.
Намерих улицата на картата. Не е дълга. Гаражът отляво или отдясно е, като човек ходи по улицата в посока подуяне? И по-близо до подуяне ли е или е по-близо до Театър София?
Коментар
-
знам едно място дето заваряват такива неща. за съм носил капак на скоростна кутия от мицубиши и я завариха идеално.
намира се на Т. Каблешков.... като тръгнеш от бул. България покрай билата..... точно на кръстовището, дето излизат тролейте, идващи от ляво. там си без предимство - аз така се ориентирам.
сервиза е точно там отдясно на улицата.... едни невзрачни бараки с големи метални врати отпред.
за съжаление незнам тази пресечка коя е( ... може би е Костенски водопад. много съм зле с ориентацията и улиците, дано не те объркам нещо.
-
Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнениеАбе намери някои които заварява с аргон и си готов
Коментар
-
Първоначално публикуван от geko Преглед на мнениеТочно това се опитвам да направя.
Значи - пак казвам - ако не бъркам мястото по бул "България" и си продължаваш нагоре, а ул. "Тодор Каблешков" ти остава вдясно и я подминаваш! Едно място с бели или светло сини железни ролетни щори - като за гараж. Сега малко ми бяга точно как изглежда - ниско е на два-три етажа, преди представителството на "Шевролет"Последно редактирано от господин никой; 09-11-07, 16:32.
Коментар
-
В Красна поляна при "Виеднамските опщежития" нагоре към Овча Купел и вдясто при газостанцията в уличката, само напред и се вижда един портиер в една бяла кабинка, питаш го той ще ти обесни и ще те пусне. Сякакви алуминиеви неща заваряват там, с аргон. Има едни възрастен човек (малко над 40 изглежда) - царя на заварката!Аз заварявам само там! Ако не ти е станало ясно къде се намира пиши ЛС мога да ти обесня по-подробно или с карта...
Другия начин е подцинкована смула (течен метал) питаш в магазина, ако има купуваш най-добрата, надраскваш с шило или нещо остро хубаво капака от вътрешната страна и мажеш. Те са 2 тубички и трябва да се смесят... става много здраво, гарантирам, че теч няма да има, но по добре заварка!
П.П. Като гледам спукано е на мноо кофти позиция, където и да отидеш ще ти вземат над 20 лв за заварката., попринцип тва си е скъпа услуга. Предполагам, че ще ти го срещат с флекс там където е пукнато само, колкото да има място да се запълни с заварка и после ще ти го изпилат и е като нов!KTM Fen
Коментар
-
Уличката няма име значи... Там има една газостанция (незнам името как и беше) свиваш в дясно по уличката (тя се води без изход), вече вървиш по уличката, тя е отъпкана с коли и от двете страни (някои са катастрофирали), отдясно е магазина на SUZUKI (коли, части за коли), вървиж напред и виждаш една бариера, отляво до бариерата кабинка с пазач, той ти отваря, виждаш сграда и паркирани коли, влизаш и веднага вдясно, в края на сградата пише на една табела цветни заварки". Предполагам, че ти обясних добре, ако пък не ще те заведа за ръка, живея близо, няма да ми е проблем стига да съм свободен
.... нали трябва да си помагаме
П.П. опитах да го намеря на картата, но съм много зле с ориентациятаKTM Fen
Коментар
-
Първоначално публикуван от geko Преглед на мнениеЗначи... стоиш на бул. България до Билата и гледаш в посока Бояна. Тръгваш по Т. Каблешков наляво (жк. Мотописта) или надясно (към жк. Борово)?________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар