Здравейте на всички. Имам проблем със стартера на мотора ми. При натискане на бутона се чува само звук "цък" и стартера не върти. След малко побутване на 5-та скорост, стартера работи. Къде да търся проблема, лесно ли се сваля стартера? На бутане също пали без проблем...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Доминатор 250 стартер
Свий
X
-
От: Доминатор 250 стартер
благодаря колега ре6о74! не успях вчера да разглобя нищо, трябва ли да свалям левия капак и да точа маслото от двигателя? не съм пипал такава машинка и последоватвлността на работата не ми е ясна. така де-като имам отправна точка ще го оправя по-бързо.
Коментар
-
Не е акумулатора-проверих го, макар че е сложен 4 а/ч вместо оригиналния 7а/ч. звукът се чува от релето ама го проверих и него и работи. ще разглобявам-ясно, само да знам откъде да започна. гледах едни схеми, там пише че се точи маслото, сваля се левият капак откъм алтернатора и тогава, но дали е това правилният начин ще каже някой от вас-по-напредналите. ако не е така- ще си поиграя повече ама то и времето предразполага за ремонти...
Коментар
-
Здравейте пак. Днес разглобих стартера и естествено четки няма! Окопали са хубаво ротора-дадох го на стругар да му мине една тънка стружка, после купувам нови четки и събирам/монтирам. След пробата ще се опитам да пусна и снимки.
Коментар
-
Не му обръщай внимание,той така си говори!А и нищо не разбира от мотори!Първоначално публикуван от boda nx Преглед на мнениееее ти пък сега?!? то от 1991 досега май не са пипани. ако ще и БМВ да е пак ще ги изпили..
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Благодаря на всички споделили мнение. Стартерът е ремонтиран-браво на момчето дето ми го оправи. Върнаха ми го сглобен, с нови уплътнения /мерси ре6о74/ и не знам от какво са ползвали четки. За съжаление нямам други снимки. Успешен сезон и безаварийни километри на всички!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар