Здравейте, реших да поръчам от pe6o74, десен фланец за карбуратор на ТТР, защото старият беше преправен с маркуч.

Не можах да сваля карбуратора без да разглобя рамката на зад, за да се издърпа филтърната кутия на зад, и да направи място от където карбураторите да излязат.
Когато дръпнах назад отвинтената рамка, видях че съм изскубал, 2 от фазите на токоизправителя.

Който фабрично ми каза pe6o74, че са с буска, а не с кабелни обувки. Една по една ги извадих заголих и стиснах със клещи яката.

Леко прочистване на карбураторите, и са готови за монтиране.
А ето ги и тях.

Всичко мина благополучно, без да строша нищо, както става обикновено.

На следващия ден ми пристигна и кормилото което бях поръчал.

Което монтирах веднага щом се прибрах в къщи.

28мм , с повдигачи.

На следващия ден пристигнаха и гардовете за ръце който също монтирах веднага.

След малко размисли реших да сваля свеща и да я заменя с нова купена от представителство на ЯМАХА за България на бул. Цариградско шосе

Смених и свеща и се чудя дали да не го пусна да се продава или да го карам защото ми е малко тежичък.
Темата реших да я пусна ей така, за да има матрял в форума. Поздрави.
Не можах да сваля карбуратора без да разглобя рамката на зад, за да се издърпа филтърната кутия на зад, и да направи място от където карбураторите да излязат.
Когато дръпнах назад отвинтената рамка, видях че съм изскубал, 2 от фазите на токоизправителя.
Който фабрично ми каза pe6o74, че са с буска, а не с кабелни обувки. Една по една ги извадих заголих и стиснах със клещи яката.
Всичко мина благополучно, без да строша нищо, както става обикновено.

На следващия ден ми пристигна и кормилото което бях поръчал.
Което монтирах веднага щом се прибрах в къщи.
28мм , с повдигачи.
На следващия ден пристигнаха и гардовете за ръце който също монтирах веднага.
След малко размисли реших да сваля свеща и да я заменя с нова купена от представителство на ЯМАХА за България на бул. Цариградско шосе
Смених и свеща и се чудя дали да не го пусна да се продава или да го карам защото ми е малко тежичък.
Темата реших да я пусна ей така, за да има матрял в форума. Поздрави.

Коментар