Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРОБЛЕМ СЪС SUZUKI V-STROM DL 1000

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ПРОБЛЕМ СЪС SUZUKI V-STROM DL 1000

Здравейте, искам да ви попитам някой дали е информиран за получаването на луфт в дисковите апарати за този модел мотор ?

Коментар

Първоначално публикуван от dakardemon7 Преглед на мнение
      Здравейте, искам да ви попитам някой дали е информиран за получаването на луфт в дисковите апарати за този модел мотор ?
      Луфт там се получава единствено и само при не добра поддръжка на апарата! Това нее фабричен дефект!
      KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Първоначално публикуван от dakardemon7 Преглед на мнение
        Здравейте, колеги. Искам да се обърна към вас с цел малко помощ във връзка с мотора ми. Млад собственик съм и не съм запознат още със всичко. Собственик съм на SUZUKI V-STROM DL 1000, 2003 г. Мотора е перфектен и много си го харесвам. Малкият ми проблем, за който искам да ви попитам, е как да си сменя десния габарит. Гледах, рових, не можах да стигна до него. Трябва ли да смъквам отпред маските или да продължавам да ровя отвътре? Благодаря ви предварително.
        Здравей! Днес си взех и аз такъв мотор ,но и моя габарит е изгорял. Спешно се нуждая от помоща ти за да ми кажеш как го смени този габарит.

Коментар

Здравей. Чувал съм, че отгоре бъркаш и вадиш ... да ама не или поне аз не успях. Аз смъкнах слюдата пластмасите отпред до километража и тогава като се смъкнат бъркаш махаш гумичката и той излиза но внимавай да не се счупи или да се раздели самата крушка на две (както при мен стана) че слиза после във фара... а там ако влезе... отпред всичко на земята и отваряш фара. Надявам се да съм бил полезен.

Коментар

Не добра поддръжка.. какво ще рече ? Какво може да го е причинило тоя луфт ?

Коментар

Доста гадничко се стигат габаритите... Крушките са обикновени 5ватови без цокъл и стоят в по едно гумено маншонче на фара. Едното трудно е, че са наврени в най-труднодостъпния ъгъл на фара и се стигат с тънки и дълги пръсти, които задължително ще бъдат изпонадрани; тези маншончета имат ушички - завъртат се леко наляво (но трябва да се хванат сравнително здраво) и трябва да излязат, както пласмасовото цокълче на почти всеки автомобил. По принцип, понеже е гума, при по-упорито дърпане ще излязат и направо без щети... Обаче!!! По-големият проблем е, че се случва да изкараш маншончето, а крушката да падне във фара (на мен ми се е случвало само веднъж, а съм сменял поне два/три пъти крушки там - карам мотора вече девета година)...
              Та - ако крушата падне вътре (което съвсем не е единичен случай) вариантите са два - оставяш го и тя си дрънка там, или сваляш фара и го объщаш така че тя да падне през отврите за халогенните лампи. Фаровете естествено се свалят, след като са махнати всички пластмаси без индикаторното табло и опашката...
              Като изключим гореописния вариант, другото гадно е да се наместят обратно...
              Ако свалиш пластмасата, на която са закрепени мигачите е по-лесно, но това пак означава да разхвърляш почти цялата предница (аз го правя за минути, но ако ти е за първи път, или пластмасите не са ти здрави по местата за сглабяне - не знам)...
              И така - може и е нормално да е работа за 3 минути, ама ако се закучи може и 3 часа да не ти стигнат.
              Успех! И честито за моторетката!!!

Коментар

Благодаря колега! Ще пробвам като намеря време,дано стане бързо и без проблеми!

Коментар

Здравейте колеги някой може ли да ми каже какви са характеристики за верига и венци от v-strom 1000

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X