Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha TT 350 теч на масло от вилката на съединителя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha TT 350 теч на масло от вилката на съединителя

Здравейте,колеги преди няколко дни се сдобих с едно ТТ 350.Та още като бях на оглед видях,че около вилката(оста) на съединителя има масло.Попитах човекът и той каза, че било от скоро така и трябвало просто да се смени семеринга. И сега въпросът ми е как точно трябва да се смени семеринга и ако може да ми обясните по- подробно какво трябва да направя и нужно ли е да се цепи двигателя,защото четох че при някои мотори трябвало да се цепи.

От: Yamaha TT 350 теч на масло от вилката на съединителя

Колеги, наистина ли никои не знае как се сменява този семеринг

Коментар

Здравейте,отново днес забелязах,че над семеринга има една зегерка, възможно ли е след премахването на зегерката да може да се издърпа лоста на съединителя и следователно да се смени семеринга или ако не може да се издърпа целия лост как да сменя семерингата. И дали изобщо тази зегерка има нещо общо с изваждането на семеринга.Също ми се върти в главата ако намажа със силикон покрай лоста дали ще спре теча, но ме притеснява това че може да запече лоста.

Коментар

Пусни една снимка да видим как изглежда,и ще имаш отговор
        0888 074 049

Коментар

Ето прилагам и снимка като тук съм изистил маслото иначе след каране се разлива чак на долу по капака и е доста неприятно.
          Прикачени файлове

Коментар

Откачяш жилото от вилката,сваляш левия капак,пред венеца има болтче което застопорява вилката,отвиваш го,пробваш нагоре дали ще излезе като въртиш вилката в посока противоположна на натиска върху оста която натиска,като извадиш вилката има зегер който държи семера,сваляш го,избърсваш семера записваш цифрите,вадиш го като внимаваш да не нараниш леглото,после нов намазваш го с масло всичко по обратен ред и готово.

Коментар

Благодаря, @hristo jivota веднага отивам да опитам да го сваля по този начин

Коментар

Така свалих днес семеринга без проблем по начина по който ми каза @hristo jivota за което много му благодаря, тези дни ще търся нов и ще пиша какво е станало.

Коментар

Днес смених семеринга, вече всичко е точно и течовете спряха. Размерът на семеринга е 14x26x6 но аз сложих 14x26x7 защото нямаше х6 и влезе без проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X