Здравейте,колеги преди няколко дни се сдобих с едно ТТ 350.Та още като бях на оглед видях,че около вилката(оста) на съединителя има масло.Попитах човекът и той каза, че било от скоро така и трябвало просто да се смени семеринга. И сега въпросът ми е как точно трябва да се смени семеринга и ако може да ми обясните по- подробно какво трябва да направя и нужно ли е да се цепи двигателя,защото четох че при някои мотори трябвало да се цепи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Yamaha TT 350 теч на масло от вилката на съединителя
Свий
X
-
От: Yamaha TT 350 теч на масло от вилката на съединителя
Здравейте,отново днес забелязах,че над семеринга има една зегерка, възможно ли е след премахването на зегерката да може да се издърпа лоста на съединителя и следователно да се смени семеринга или ако не може да се издърпа целия лост как да сменя семерингата. И дали изобщо тази зегерка има нещо общо с изваждането на семеринга.Също ми се върти в главата ако намажа със силикон покрай лоста дали ще спре теча, но ме притеснява това че може да запече лоста.
Коментар
-
От: Yamaha TT 350 теч на масло от вилката на съединителя
Откачяш жилото от вилката,сваляш левия капак,пред венеца има болтче което застопорява вилката,отвиваш го,пробваш нагоре дали ще излезе като въртиш вилката в посока противоположна на натиска върху оста която натиска,като извадиш вилката има зегер който държи семера,сваляш го,избърсваш семера записваш цифрите,вадиш го като внимаваш да не нараниш леглото,после нов намазваш го с масло всичко по обратен ред и готово.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар