Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем !!! CRF 450 пали само с бутане .....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем !!! CRF 450 пали само с бутане .....

Здравейте колеги! Днес след дълъг ден минал със търсене на проблема, реших да се обърна и към вас за помощ. Значи ще започна от началото на проблема. Мотора преди около 3-4 резервоара мина реглаж на клапани, всичко си беше наред, палеше от първия или втория път, без значение студен или топъл. Онзи ден го изкарах да покарам и тъкмо като се прибирах ми свърши бензина, карах го докато угасна. След това налях бензин на следващия ден, ритам, ритам, няма палене.. Бутнах го и веднага запали. След това покарах да загре, като го угасих пак не иска да запали. Общо взето от манивела не пали, като го бутнеш обаче веднага пали. Днес му отворих карбуратора, изчистих го, и пак същата работа. Свалих свеща и гледам че си дава искра. Незнам има ли възможност да е от свеща, защото ако не е от нея няма смисъл да давам 50 лв за нова свещ... Чудя се утре да купя една обикновенна свещ със същата резба и да пробеам с нея дали ще запали.... Мислих да не са клапани, но как така изведнъж ще спре да пали, пък като запали си работи перфектно.. Моля за мнение има ли възможност да е от свеща и дали ако сложа обикновенна само за проба ще запали с нея. Благодаря предварително !!

От: Проблем !!! CRF 450 пали само с бутане .....

Пробвай със обикновенна свещ виж какво ще стане. Само да попитам каква е тази свещ за 50лв. Аз последно от ТехКо си взех свещ NGK Iridium CR8EIX на цена от 20лв с отстъпката. Без отстъпката няма д е повече от 25-26лв . И отдели един час да провериш ангренажа , клапаните и центровката дето се вика да елиминираш и тази възможност.

Коментар

Значи в магазина за този модел я дават само един вид свещ НЖК иридиум но номера беше малко по различен от този който си ми написал, 47лв. струва точно с отстъпката. Твоят мотор какъв е колега? Ако е същият CRF450R 2005г. да пробвам да взема такава свещ като твоята.

Коментар

Не мотора ми е КЛХ300 1999 година. Оригинално трябва да е със NGK CR8E, от сайта на NGK си изкарах аналог иридиум на моята свещ. Като разлика не намирам никаква ама да го поглезя какво да го правя .
        http://www.ebay.com/itm/NOS-NEW-NGK-...fad525&vxp=mtr а ето я твоята свещ за 14$ от щатите това са 20лв . Мисля че и в България може да се намери на цена до 25-30лв. От къде си?

Коментар

Ако са ти износени клапаните,ще ти го прави тоя номер честичко докато пулът не позволи реглаж.Така,че взимай пластините премери всмукателните клапани и ако са натегнати ще се нуждаеш от смяна на клапани.
          0888 074 049

Коментар

Клапани всмукателни-IN-най вероятно
            0888/451875,0879/451875,0898/494201 Николай Янчев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X