Здравейте колеги ! Вчера си взех klr 250 и сутринта излезнах да карам , мотора както работеше нормално взе да пука в ауспуха и изгасна.На манивела не можа да запали само на скорост и като запали излезе черен дим от ауспуха.Това го направи 3-4 пъти, моля помогнете от какво може да е 
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за Kawasaki Klr 250
Свий
X
-
От: Въпрос за Kawasaki Klr 250
Благодаря.Ще ги проверя!Мотора е разглобен и чакам частите,( бутало сегменти и гумички) че много гореше масло и пушеше.А някой можели да ми намери мануал как се зацепва ангренажната верига ? Благодаря предварително
KAWASAKI KLR 250-->HONDA XR 250-->KTM EXC 250 2T-->KAWASAKI KDX 200R
НЯМА ЛОШИ МАРКИ, ИМА ЛОШИ СТОПАНИ!!!
Коментар
-
Здравейте! Мотора вече е пребоядисан и сглобен,двигателя работи много добре.Благодаря на тези които помогнаха за ангренажната верига!
Коментар
-
Здравейте колеги, да не отварям нова тема ще пиша в тази.Някой може ли да ми препоръча добър майстор около Бургаския окръг да види мотора, защото нещо взе да чука и не можем да открием проблема.Благодаря предварително
Коментар
-
Трудна работа не са много . Единият е Петко гаража му е след сфетофара на Меден рудник за Грудово в дясно , няма начин да го пропуснеш има доста мотори пред гаража. Цъките е в Лазур. Улицата зад новата поща посока механотехникума първата или втората пресечка в дясно като завиеш в кооперациите през едно като тунелче в дясно минаваш и там има един майстор . Но не мога да гарантирам за никой. Според мен пробвай при Петко ако ти откаже помоли го да те упъти към някой друг
Коментар
-
Здравейте отново
.Когато боядисвах резервоара преди 1 месец видях, че има малка дупка и само боята я държеше,след това взех течен метал и я намазах.Обаче вчера протече и сега не знам с какво, да си запълня дупката ако някой знае да казва.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар