Здравейте! Проблема е следния. След като мотора загрее вдига много високи обороти за 30 секунди след което ги сваля на нормални. Проблема е, че като съм на свободна, за да включа на първа (докато е вдигнал много оборотите) се чува страшно тракане след като натисна скоростния лост. Някакви идеи? Мотора е klx 250.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кавазаки Klx 250 - високи обороти
Свий
X
-
От: Кавазаки Klx 250 - високи обороти
Възможно е, защото зимата на определени моменти започваше да прекъсва и да гърми в ауспуха като на избила свещ, но не беше от свещта и се замислих за карбуратор. Мислих да го свалям и да го чистя, но като го поогледах ми се видя невъзможно да бръкна с каквото и да било за да развия болтчетата и видях, че има шлауфка излизаща от карба от която след отвиване на един шестен започва да тече бензин и помислих, че е нещо за чистене. Източих 300-400 мл в който имаше парченца боклуци и след това прекъсването спря.
Коментар
-
Това с паткането не е много хубаво. Мисля че се получава при закъснение в центровката. Провери си да нямаш прескочил зъб нещо, или разтеглена верига. Другото е измери му компресията ако те съмнва, че е ниска да не се окаже развален декомпресьор и единия изпускателен клапан да е частично отворен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от c63f10 Преглед на мнениеТочно така приел съм ги, но и мисля, че съм прав.SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo929 Преглед на мнениеА за какво става дума?SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнениеИзвадка: "модераторите не ми публикуват отговорите от 2 дни, но аз продължавам докато се сетят, че с правилото за ново регистрирани потребители все пак трябва и на тях да обръщат внимание..."
Има ли развитие с моторчето?
Коментар
-
Тук пак става българската работа като съм на по високо от теб чакай да те мачкам, но все тая не съм дошъл тук нито да казвам кой прав кой крив нито да се заяждам и нямам намерение повече да говоря за това ще чакам колкото е необходимо.... Та относно паткането беше временно. Сега ми идва наум възможно ли е да е от маслото нещо да е станало и от това да трака в скоростите. Центровка ме съмнява защото пали без проблеми студен, като му подам газ не се чуди изобщо. Само това, че вдига много оборотите на моменти като загрее.
Коментар
-
току що мернах ето тази тема http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=29235 и мисля да пробвам с маслото тези дни и ще пиша ако има промяна
Коментар
-
Първоначално публикуван от c63f10 Преглед на мнение...Центровка ме съмнява защото пали без проблеми студен, като му подам газ не се чуди изобщо. Само това, че вдига много оборотите на моменти като загрее.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар