Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с Хускварна TE 410-570-610

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми с Хускварна TE 410-570-610

Взех мотора на скоро ,без акумулаторзех му нов акумулатор, сложих го и запали от раз. Няма манивела само със стартер е. На другия ден стартера върти много добре, но не ще да запали. Свалих свещта не дава ток на нея, качих го на едно нанагорно, че иначе на равно бутане няма тоя мотор и запали от раз. Веднага след това мотора си пали на стартер,но на другия ден пак същата работа. Акумулатора е по каталог за този мотор. Бих се радвал някой да ми помогне . http://toorbalan.snimka.bg/auto-raci...17201.33397820
    Последно редактирано от Helik; 17-06-14, 12:05. Причина: Трудно разбираема публикация

От: Странен проблем Husqvarna 610!

Пробва ли с друга свещ ?

Коментар

От: Странен проблем Husqvarna 610!

да

Коментар

Хускварна ТЕ 610 98г. проблем_помогнете с мнения

Здравейте колеги,

Отскоро съм собственик на Хъски ТЕ610 98г. и има следния проблем. Като отидох да взимам мотора- палихме го карахме го и нищо работеше идеално и нямаше никакъв пушек- единственото, което ми направи впечатление по-късно е че маслото му беше под минимума.
        След като го взех първата работа беше да сменя маслото и от почна филма. Масло му сложих репсол 10в40 4т. Такова му дават по каталог. След смяната го запалих и започна да работи по безшумно/ двигателя/ и вс. ок, НО при подаване на газ започна да пуши яко бял дим!!! Изкарах го да го карам и какво стана- като го караш постоянно с газ и в обороти по байрите изчиства и не пуши, Но почнеш ли да спускаш без газ започва да трупа и след това като настъпиш почва пак белия пушек докато не изчисти и т.н.
        Моля помогнете с идей от какво може да е проблема и дали не съм сбъркал маслото??????
        Благодаря предварително!!!

Коментар

От: Проблеми с Хускварна 610

Кое намалява, маслото или антифриза? Обикновено черно е на бензин, синьо на масло, а бяло на антифриз...
          A Lone Rider

Коментар

Колега сега като се замисля пуши синкав дим. Ако сложа по гъсто масло дали ще има промяна

Коментар

При спускане на моторна спирачка затапва, значи... Според мен в този режим се създава голямо разреждане в цилиндъра заради затворения дросел. Двигателя започва да засмуква каквото може от където може. Най вероятно маслото се промъква през сегментите или гумичките на всмукателните клапани.
              Последно редактирано от galinvayov; 19-06-14, 17:54.
              A Lone Rider

Коментар

Поне според мен мотора си има достатъчно компресия. Пали с първото ритане когато е пален/ незвисимо студен или топъл/ и с второто когато не е пален няколко дена. Поради това предполагам, че може да са гумичките. Някой може ли да даде малко разяснение по тяхната смяна- трябва ли задължително да се сваля главата или може само със сваляне на капака на клапаните да се мине???

Коментар

Husqvarna te 410 маже свеща след смяна на масло.

Здравейте колеги,от скоро съм собственик на гореспоменатия мотор.Мотора вървеше перфектно и палеше на половин ритане студен , докато не смених маслото.Предния собственик каза че го е карал с 10в40 но по каталог пишеше 5в40 и купих второто.След смяната запали нормално без проблем, но малко след това почна да прави проблеми. Свеща се омазнява от 2-3 ритания,пали само по баир надолу и след като запали трябва да му се поддържа газта за да не изгасне,ако изгасне колкото и да е горещ няма палене от манивелата. Прецедих и върнах старото масло, но няма подобрение.Някакви идеи от къде идва проблема ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X