Здравеите, колеги имам Хонда Доминатор но имам проблем с гуменият маншон между карборатора и цилиндъра много е нацепен и смуче доста въздух съответно немога да го накарам да заработи добре в момента съм го залепил със силикон и мотора работи добре но за съжеление няма да е за дълго. Какво ще ме посъветвате да направя или от къде мога да си купя нов или 2-ра употреба но зрав. Предварително благодаря!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос относно Honda Dominator
Свий
X
-
До: Въпрос относно Xonda Dominator
Поръчка в Бултрако(оф.вн.на Хонда) и за една седмица го имаш.Първоначално публикуван от Silvestar Преглед на мнениеЗдравеите, колеги имам Хонда Доминатор но имам проблем с гуменият маншон между карборатора и цилиндъра много е нацепен и смуче доста въздух съответно немога да го накарам да заработи добре в момента съм го залепил със силикон и мотора работи добре но за съжеление няма да е за дълго. Какво ще ме посъветвате да направя или от къде мога да си купя нов или 2-ра употреба но зрав. Предварително благодаря!!!
-
Благодаря сигорно там ще е към 200лвПървоначално публикуван от Jori Преглед на мнениеПо евтино и по бързо ще го получиш от Макея
Коментар
-
От Мотобум си поръчах преди 4-5 месеца за 10-на дни дойде и струваше 90лвПървоначално публикуван от Silvestar Преглед на мнениеБлагодаря сигорно там ще е към 200лв
Кавазаки КЛХ 300 04г
Кавазаки КХ 65 04г
Опел Астра 94г
Мерцедес 124 91г
Коментар
-
Тази пролет поръчах за Африката от Бултрако въпросния маншон + двете гарнитури за капаците на клапаните. Дойдоха ми за една седмица и цялото удоволствие ми струваше точно 100 кинта, но цената само на маншона не си я спомням вече.
Взимай телефона и се обади в магазините...
Коментар
-
Колега ти знаеш ли го телефона да ми го дадеш че и аз трябва да сменям гарнетури за XR-аПървоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнениеТази пролет поръчах за Африката от Бултрако въпросния маншон + двете гарнитури за капаците на клапаните. Дойдоха ми за една седмица и цялото удоволствие ми струваше точно 100 кинта, но цената само на маншона не си я спомням вече.
Взимай телефона и се обади в магазините...[SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО
Коментар
-
Затрих ги.Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнениеКолега ти знаеш ли го телефона да ми го дадеш че и аз трябва да сменям гарнетури за XR-а
Давай с гугала.
Коментар
-
имаш ли го оште този маншон,имам интерес!Първоначално публикуван от mishelmoto Преглед на мнениеАко още си тьрсиш маншон за Доминатора ,аз имам един хубав втора врьтка.0888816522[CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]
Коментар
-
Този,дето липсваше от двигателя,който купих от теб ли е?Първоначално публикуван от mishelmoto Преглед на мнениеАко още си тьрсиш маншон за Доминатора ,аз имам един хубав втора врьтка.0888816522
Коментар
-
все оште се интересувам от маншона,имаш ли го оште и в какво състиояние е ?Първоначално публикуван от mishelmoto Преглед на мнениеАко още си тьрсиш маншон за Доминатора ,аз имам един хубав втора врьтка.0888816522[CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар