Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кик Стартер за КЛХ 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кик Стартер за КЛХ 250

Здравейте колеги от година имам КЛХ 250 1999 година с монтиран кит 300сс . Доволен съм от машината , но има само ел. стартер а ми се иска да му монтирам кик стартер. На десния капак има място да се монтира семеринга за оста на манивелата , която е с пластмасова тапа. Някой има ли идея от някакъв друг модел на Кавазаки дали не е идентичен. Става дума за това Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kick starter.jpg
Прегледи:1
Размер:9.5 КБ
ID:6049108 . Не че съм недоволен на ел. стартера но ми се иска да си имам кик стартер с който да паля ако ел. стартера ме предаде

От: Кик Стартер за КЛХ 250

Мязят на чарколята от KLR600 но без размери е трудно да се каже категорично.
    A Lone Rider

Коментар

Даже ми си вижда, че май е еднакъв като на ТТР-а. Ако намеря по-евтин стартер и аз бих си сложил но много скъпо излиза новия.

Коментар

Ами то принципа на работа е един и същ. Същите чаркаля ги има при всеки един кросов мотор с манивела. Моята идея е от какъв мотор мога да взема и да го монтирам на КЛХ-а . Мотора ми е в бокса ще му сменям ангренажната верига и мисля да измеря с шублера колко трябва да е диаметъра на оста и някакви данни за зъбчатките ако изисля и ще проверя от някой КХ дали няма да стане или има един двигател от КЛР 250 на части по сайтовете.

Коментар

Здравейте. Тази втората зъбчатка дето не е на полуоста пасва и от кавазаки клр 250. Има един сайт в който са описани еднаквите части на моторите (е само часто от кавазаки с части от кавазаки де), но е доста полезно. Няма да дам линк за да не се сметне за реклама. Ако правилата го разрешават, моля напишете и ще дам линк, може и на лично. НО според мен не ти трябва кик стартер. Ако нямаш декомпресор си е доста голяма мъка ритането, а и тази т.н. Idler Gear се чупи доста, а и не е евтина. Може дори да счупи целия двигател. Но дори и с декомпресор, тези кавазакита са известни с лошо измисления механизъм, който бързо се износва доста се чупи, а и доста трака ако е износен (също има и случаи в които се откъсва и хвъчи, а от там се сети какво става ). Също така е и проблем че не се продава отделно а направо върви с разпределителния изпускателен вал, който си е ДОСТА солидна цена . Надявам се че бях полезен. Поздрави.

Коментар

Благодаря да от доста места чувам , да не се занимавам с глупости та може да се трие темата . Ще си паля на стартер и ще стискам палци да не ме подведе на неудобно за бутане място

Коментар

Няма проблеми, а между другото да имаш някакви части за KLX?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X