Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хонда ХЛ 650 - Проблем при палене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хонда ХЛ 650 - Проблем при палене

Здравейте колеги Имам странен проблем с моята Хонда ХL650 (двигателя е от Доминатор) та сега към проблема понеже като си закупих мотора беше разглобен за смяна беше оптегача на ангренажната верига (слабото им място на тези двигатели) и бананите ... както и да е сглобих го и всичко е в час ... Обаче тук идва проблема ... Когато е студен мотора няма палене трябва да съборя поне 2 акумулатора докaто позагрее от въртене(което не е за предпочитане) че да запали ... Иначе топъл ли е пали на четвърт ... Обаче студен ли е няма палене ... Снощи му свалях карбураторите имаха много боклуци изчистих ги ... и си викам от тях е ама не беше ... иначе 1 път запали ли няма проблем държи си стабилни ниски обороти върви си доста добре... Също пали но доста по трудно ... ако принудително с едно шише му напулня карбураторите през някои от страничните отдушници ... незнам защо така Очаквам предложения ,че взе малко да ми писва каточили ... И все пак благодаря предварително ... а за отзовалите се ще има черпене

От: Хонда ХЛ 650 - Проблем при палене

Щом ще има черпене - първи се включвам!
    Нищо не видях написано за смукача - той как е?

Коментар

Сглобил си го , но явно не ВСИЧКО е в час ! Проблемът може да е на много места . Няма смисъл от такова зверско въртене - ще ти загине стартерът . За хлабини на клапаните няма да те питам , защото щом си го сглобил сигурно си ги проверил . Смукачът работи ли ти както трябва ? Като загрее държи ли стабилни ниски обороти ? След като повъртиш 3-4 пъти на напълно дръпнат смукач , свали свеща и виж дали е мокра или суха - така ще се ориентираш дали дави или беднее . Ако е абсолютно суха - значи беднее . Като за начало вземи един спрей за карбуратори или някой дезодорант и пръсни във филтърната кутия . Ако запали - явно ти е бедна сместа . Давай да видим какво ще стане .

Коментар

Ами значи клапаните ги регулирах наново не бяха много по реда си ... А за въртенето просто казвам иначе не го мъча толкова , защото това ще му е няколко паленета Смукача сякаш работеше както трябва преди да сваля да чистя карбураторите ... сега имам странното чувство, че нещо не е по реда си и си мисля дали да не съм разменил капаците на 2-та карбуратора ... това ще си проличи довечера като се прибера от работа , и да като загрее държи стабилни ниски обороти и като тръгна да го карам има доста "гърмежи" и като му навия рязко масура заглъхва и мъчи да гасне... Следователно трябва да му върна газта и да давам малко по плавно тогава няма проблем ... Тази вечер ще си проличи като се прибера от работа ще го помъча наново както каза с дезодоранта ... а според вас възможно ли е да съм разменил капаците отдолу ? Те мисля ,че бяха идеално еднакви 2-та с разликата ,че единия има някаква анджаклама за смукача ...

Коментар

Благодаря на всички отзовали се Проблема е решен оказа се, че е точно при смукача е както и да е капаците на карбураторите са били така разменени като го взех и от там е идвал целият проблем ... Но вече палим и на студено и на топло на 1-во натискане на копчето

Коментар

Така е - смукач има само на единия карбуратор .

Коментар

Черпането?

Коментар

Засмукването !

Коментар

Първоначално публикуван от jamamoto Преглед на мнение
                  Черпането?
                  Който има път към Димитровград аз съм човекът

Коментар

Ей по тия форуми колко ракия се пие.
                    0 8 76 36 8 542

Коментар

Лошото е , че не пия .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X