Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регулиране на съединител на Honda CRF 250 2005г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Регулиране на съединител на Honda CRF 250 2005г

Здравейте, колеги отдавна се канех да питам относно това.
    При отпускане на съединителя нормално ли е да тръгва рязко или да загасне за този тип двигатели?Карал съм ямаха дт двутактово и си тръгваше плавно и хубаво.Тук само, че е доста по-различно или пускаш ряско съединителя с газ или при бавно отпускане е много вероятно да загасне.Хванах му цаката вече, но четох, че съединителя като е много отпуснат или стегнат правил така и можел да се коригира.
    Отделянето го прави на две трети отпуснато лостче и потегля.

Има ли такова нещо?

Re: Регулиране на съединител на Honda CRF 250 2005г

Мотора ри е крос, не ендуро, за това гасне. Ако сложиш тежест на маховика нещата ще са други.

Коментар

От: Регулиране на съединител на Honda CRF 250 2005г

Съеденителя при црф-те е по-чепат.
      луд умора няма!!!

Коментар

А как се слага тази тежест?Предполагам се продава някакъв комплект или?
        Мотора си е много хубав, но това потегляне поне за мен е минус, ако може да се направи плавно и хубаво и със силата която разполага ще е върхът.
        Ще съм благодарен, ако някой се отзове относно тази тежест.

Коментар

Продават се по-тежки маховици,разрови се в нета,ще намериш.Виждал съм как се монтира на ЦРФ 450,прави се с цел мотора да има ниски обороти,или иначе казано да го доближат до ендуро.Не знам колко ще ти струва тази инвестиция,сам си прецени.
          Yamaha Yz450F
          Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
          Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Я си провери кошницата дали не е станала на канали от феродовите дискове.
            0888 074 049

Коментар

А за какви пари говорим за тези по-нежки маховици?
              Нямам кой знае какъв проблем в момента, но в близко бъдеще явно ще трябва да проверя съединителя.

Един отделен въпрос, от време на време имам при потегляне едно так так так так и се чува ясно, няма буксува съединителя, баща ми каза, че според него е от скоростната кутия, защото имало подобен звук при ниските обороти и при бормашината, ама това за мен не е много сигурно.Получава се само при потегляне, после при смяната на скорости го няма.Трябва да изкопая някое видео на едно от тях доста отчетливо се чуваше.
              Другото което е, че мотора е взет от сервиз на хонда и е бил на сина на собственика и се надявам да е бил в добро състояние и да е съвестно поддържан, но знаеш ли на какво си попаднал....

Коментар

Опитай се да потегляш с малко повече газ
                0888 074 049

Коментар

Както ти каза Наско,виж си първо касетата на съединителя,защото ако е вкопана пак ще имаш проблем с потеглянето,вижда се с просто око,само трябва да се махне капака.Това,че е бил на сина на еди си кой,не значи че всичко е ок,провери си го най добре.По-тежък маховик се слага,за да има мотора по-хубави ниски обороти,за 450 знам че се слага за 250 трябва да се провери,но ако там където караш засега оборотите те устройват не се налага.
                  Yamaha Yz450F
                  Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                  Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Днес източих маслото и махнах капака и всичко си изглежда наред, няма наранявания и такива неща.
                    За какви пари говорим относно тези маховици?Поне да ме ориентирате в цените и откъде може да се закупи...

Коментар

В интернет има на доста места, цени от 200 долара нагоре, за нещо такова става въпрос
                      http://www.steahlyoffroad.com/honda-...el-weight.html

Коментар

В България нещо може ли да се намери?

Коментар

Re: Регулиране на съединител на Honda CRF 250 2005г

Питай Чинела, той беше слагал на 450-ката.

Коментар

Или на първия стругар да ти направи един,тук мисля че имаше тема за един който си беше направил такъв маховик на ямаха узф250.
                            0 8 76 36 8 542

Коментар

колеги мола за савет скоро си зех црф450,и след две седмици давам краг на един познат тои падна и се ужули. На другиа ден виждам 4е ми боксува саединителя само на 5та .Та вапроса ми е вазможно ли е да е от мааслото в скоростите, дето му сипах по евтин мотул от 25лв а не 300v от 35лв

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X