Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми със Сузуки Др 650

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми със Сузуки Др 650

Здравейте колеги преди месец си взех др-650 рс и в един прекрасен момент стартера спря да върти !!! и разглобих го и открих че има някакво колело с 4 зъбни колелца заедно който ги завъртя оста на стартера ето снимка за какво става въпрос > Натиснете снимката за да я уголемите

Име:022219250.jpg
Прегледи:1
Размер:48.2 КБ
ID:6039807Натиснете снимката за да я уголемите

Име:022219254a.JPG
Размер:65.3 КБ
ID:6039808 ето го и мойто > Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1499651_653803628020382_1898948139_n.jpg
Размер:81.1 КБ
ID:6039809 < ето това търся ако някой колега го има или знае магазин дето се продава тази част за връзка 0878427374 - Мартин скайп: fan7a_sm

От: Сузуки Др 650

Колега намери ли си Таралежче ?
    По добре късно от колкото никога .
    Нула89781нула019

Коментар

Да. Темата е за триене

Коментар

Сузуки др 650 изгуби ток

Здравейте. Колеги днес реших да се повозя с групичката из гората тръгнах да паля мотора и си запали без проблеми оставих го на място да работи до кат се облякох и мотора изгасна пробвах да запаля на ново но не иска да запали въртях поне 2 3 мин. не стана теглиха ме и пак не иска да запали.... свалих свещите и гледам няма ток на тях смених ги с други и пак няма искра ако някой може да ми помогне нека пише ще съм много благодарен някой хора ми казаха че е възможно да ми е изгоряло електронното но не знам МОТОРА Е СУЗУКИ ДР 650 РС

Коментар

От: Сузуки др 650 изгуби ток

Виж дали ходи ток до бобината.

Коментар

Mendi - Ток има на бобините

Коментар

Някой няма ли да ми помогне :S

Коментар

Темата е за триене !!!!!

Коментар

Suzuki DR650RS - няма високи обороти

Здравейте колеги,

имам проблем с мотора Suzuki DR650RS - 90г. Пали и работи но когато подам газ - глъхне, гърми и не може да се изфорсира. Свалих карбуратора и го почистих, кранчето на резервоара е чисто, въздушния филтър също е пран. Изчистих свещите(бяха черни и двете) и прегледах връзките при акумулатора - изглеждат да са ОК. Като ритна на манивела - и на двете свещи има силна искра. Утре смятам да проверя хлабините на клапаните и белезите на ангренажната верига - тя и без това е за смяна. Ще съм ви много благодарен ако някой даде насоки какво да проверя и предположения какъв може да е проблема. Първоначално си мислех, че не му стига гориво, но май греша.

Коментар

От: Suzuki DR650RS - няма високи обороти

Карбураторът ти е вакуумен - провери си мембраната . Най - лесно става като махнеш гуменият маншон зад карбуратора . Палиш и лекичко подаваш газ . Трябва шибърът да се вдига нагоре с подаването на газта . Ако е замръзнал - правиш разкритие на мембраната под пластмасовият капак .

Коментар

Здравей, благодаря за отговора. Мембраната не е спукана, проверих я по друг начин. Днес ще пробвам по начина по който казваш и ще пиша. Почвам да си мисля, че е проблем или в звездата или в CDI

Коментар

Здравейте, проблема е в главата - кобилиците и разпределителния вал са износени до неузнаваемост. Леглата в които лагерува вала също са заминали(вкопани са). Знаете ли дали главата може да се ремонтира?

Коментар

Първоначално публикуван от Martin_StunteR Преглед на мнение
                          Темата е за триене !!!!!
                          Колега тук не е супермаркет и преди да се отвори тема трябва да се мисли, а не след това, темата е за триене!!!Е какво помогна тази тема на участниците тук???
                          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X