Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко помощ.....YZ400

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко помощ.....YZ400

Помагайте ,че аз вече се оплетох.
    Миналата неделя карахме в много голям дъжд и много кал.Мотора оставих да го мия на следващия ден като обикновено след "баня" винаги го паля да се посуши и т.н.Сега обаче не направих така а го прибрах директно.Не знам дали това има значение но след пет дни като го изкарах и шок-пали и работи на празен ход но като го подкарам не вдига обороти отзад гърми, плющи изкарва огън.Смених свещ-не става.Прегледах книгата като там дават да се замерят изводите от магнета,бобина,TPS,датчика за свободна скорост.Бобината беше изгоряла-смених я заедно с лулата на свеща,същата работа.Другите неща бяха в норма по книга.
    Незнам намирисва ми на електроника
    Давайте идеи!
    "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
    MG Racing Team

Нещата не вървят добре ... остава да изчистиш карбуратора...

Коментар

Забравих да кажа че и него го чистих но.....?
      Преди като дръпна смукач и вдигаше големи обороти ,което си е нормално,но сега като го дръпна въобще не променя работата.
      "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
      MG Racing Team

Коментар

Как е ангренажната верига? Ако е много стара/разтегната е възможно да е прескочила някой зъб???

ако ми кажеш точна информация за модел, година, рама, двигател, мога да ти извада сервизно инфо как да премериш разните електроники.

Преди това може да разглобиш всички букси и да ги почистиш и напръскаш с контактен шпрей.

Коментар

ММ е забравил да ви каже че като смени бобината и мотора тръгна
          но тази която е сложил била стара и ръждясала и пак е избила
          освен това след като е избила е разбрал че лулата е прекъсната а аз говорих с познати майстори и ми казаха че ако лулата е зле е възможно да избие бобината заради това
          според мен трябва да си смени бобината и лулата и мотора трябва да тръгне

Коментар

Мдаа, лулата на тези мотори се вади малко с зар и ако дърпаш кабела може да го прецакаш. затова и слагам грес там където лягат оплътнителите....

Коментар

Лулата не съм я замерил правилно първия път,но после се оказа здрава.Вярно е че старата бобина която сложих заработи първоначално но не можах дори да пробвам мотора с нея толкова бързо изби,а иначе при дръпнат смукач вдигна обороти нормално и изведнъж пак ги смени.
              MG Racing Team

Коментар

Ще трябва специалист май.
                MG Racing Team

Коментар

събине айде препоръчай му някой от софия
                  че е супер "наш" човек
                  и нещо се е стреснал а според мен не е толкова страшна повредата
                  пък и няма много време да човърка бизнесмен човек

Коментар

докарайте го мотора, ще го погледна....

Коментар

Както си предположих оказа се електрониката!
                      След чакане от 1месец и 20 дни скъпоценната част най после дойде и нещата се оправиха.
                      Използвам форума да благодаря още веднъж на Събин за помоща и отзивчивоста каято ми оказа.Даказа се и голямата полза от форуми като нашия.
                      MG Racing Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X