Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч от лостчето за скорости Honda CRF 250R 2005година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Теч от лостчето за скорости Honda CRF 250R 2005година

Имам проблем с теч на масло от лостчето за скоростите(долу където се натиска с кракът) и като оставя примерно мотора за няколко дни и прави малко петно на цимента около 1,5см на 1,5см тоест няколко капки.Минах през един сервиз и питах човека и той каза най-вероятно някакво уплътнение или семеринг.
    Сериозно ли е принципно?Някой може ли да ми разясни, ако се е занимавал и му се е случвало.

От: Теч от лостчето за скорости Honda CRF 250R 2005година

Най-вероятно е семеринга ти трябва да може да го видиш външно, поне на моя мотор може, и ако е от него го сменяш. Моя още не съм го сменил, но е добре да нямаш течове на масло според мен. Аз съм нов може и да греша, поправете ме, ако е така.

Коментар

Със сигурност е от семеринга. Колега може да сложиш мотора легнал, махаш скоростния лост, изваждаш стария семеринг и слагаш нов и си готов. Надявам се и аз да нямам грешка.
      Поздрави !!
      -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Принципно тече от семеринга, но дали защото е износен или от нещо друго
        Два такива семеринга съм сменил, но и при двата случая и самата ос беше крива Затова само със семеринг не стана. Виждал съм и крива ос + спукано легло на семеринга. Тогава си трябва и ос и заварка.....
        Свали семеринга и огледай внимателно, ако не знаеш/не можеш го закарай на човек където разбира.
        EXC TPI 2019

Коментар

Да не би маслото да ти е много и мотора да го хвърля, чувал съм, че ако маслото е в повече когато го завърти двигателя, то излиза от където може и най-често от семеринги. Поправете ме, ако греша.

Коментар

Смених семеринга.Около час ми отне, но се оправих, тече е отстранен.

Коментар

Колеги ще може ли да ми обясните малко по подробно как става смяната на семеринга???

Коментар

Колеги може ли да ми обясните малко по подробно как се сменя въпросният семеринг???

Коментар

Здравейте днес след градско каране и спиране забелязах теч от лоста за скоростите каква е процедурата по смяната (не съм сменял никакъв семеринг до сега първи мотор ми е от скоро) трябва ли силикон не знам моля някой да обясни как се прави тази процедура моторът е Yamaha TT600

Коментар

Ето един примерен клип как се сменя,за тези които не знаят : https://www.youtube.com/watch?v=53KPK6qcaeU

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X