Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взимане на ток за фар

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Взимане на ток за фар

Имам Honda crf 250R 2005 година.Отдавна исках да му сложа поне фар ,защото вечер като те хване тъмнината е гадно.
    Видях, че зад маската има една кутийка с размери 2х6х10см и влизат жици в нея.Ток от там може ли да се вземе?Принципно четох теми за смяна на генератора, пренавиване, но това е на CRF 450.Заради това мислех с някаква лед крушка и да се вземе ток от нещата под маската.
    Възможно ли е?
    Много ще съм благодарен, ако някой разясни!

От: Взимане на ток за фар

И за 250 става с смяна на генератора.А по добре недей бара cdi-то (кутийка с размери 2х6х10см) че да не се наложи да си копуваш ново
    луд умора няма!!!

Коментар

А като най-удобен вариант и може би евтин можеш да си купиш велосипеден фар. Вече има достатъчно мощни (доста мощни) който да ти вършат перфектна работа. А и нали условието не е за постоянно нощно каране, а за всеки случай да го имаш. Има и силни фенери със стойки за кормилото, има и баш фарове. За 100тина лв можеш да се сдобиеш с чудесен фар който да ти върши работа и на други мотори и по други мероприятия.
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
        А като най-удобен вариант и може би евтин можеш да си купиш велосипеден фар. Вече има достатъчно мощни (доста мощни) който да ти вършат перфектна работа. А и нали условието не е за постоянно нощно каране, а за всеки случай да го имаш. Има и силни фенери със стойки за кормилото, има и баш фарове. За 100тина лв можеш да се сдобиеш с чудесен фар който да ти върши работа и на други мотори и по други мероприятия.
        +1
        Мои приятел е сложил на CRF-а. Такъв фар и е много доволен. Свети ужасно силно, а и го зарежда на 2 седмици - един път. Около 120 лв. го купи. Доста е доволен.

Коментар

Имам челник с лупа и ползвам него,издържа 2-3 часа с li-on батерия е и свети като за световно цената му е 25лв
          0888 074 049

Коментар

На старата ми Ямаха си правих фар. Направих си импулсно захранване и ползвах лед фенер. Купих си маска с фар и във фара вградих фенера и си стана като оригинално, светеше жестоко. Та ако имаш кой да ти направи импулсно захранване и да ти изведе захранване за него и да ти окабели всичко до фара......... става и е много по евтино от фар за 120лв.
            EXC TPI 2019

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X