Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Два въпроса?? (за XR 250)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Два въпроса?? (за XR 250)

Първият е откъде в София да си взема масло Мотул 15W 50 Competition....Ходих по разни магазини обаче не можах да намеря...

Вторият е имате ли представа комплект сегменти за XR 250 и там гарнитурите ако трябва да се сменят такива колко излизат и откъде мога да ги поръчам....

Предварително благодаря...
    [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

300V Competition са го направили 100лв/4л. затова вече по рядко го зареждат по магазините.Мога да ти взема ако те устройва цената или направо пусни едно ЛС на Събин!

Относно другите неща,за моя ХР сегментите бяха около 140 лв, а гарнитурата за главата- 40 лв.Другите гарнитури ги смени само ако се налага.Можеш да ги поръчаш в "Бултрако" или "Макея моторс"
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

твоя мотор не е такъв че да изисква чак такова масло
      е ако ти се дават тия пари дай ги
      аз лично бих ти препоръчал модела 5100 на мотул
      по евтин е а мисля че е напълно достатъчен като качество
      хем няма да се стискаш да го сменяш по честичко
      аз ямахата си я карах с такова,
      сега пък го ползвам в скоростите на 2т -то
      въобще ние българите имаме склонност да се увличаме да купуваме скъпи и маркови неща,което не че е лошо но не винаги е необходимо

Коментар

Бултрако: 955 5210 - доставката е до 10 дена!

отностно маслото, наистина е по важно да го сменяш често...

Коментар

Значи абсолютно безкомпромисно сменям маслото на 1000км по това две мнения няма....а за маслото ми какво да правя устройва не устройва искам да го карам с качествено и по гъстичко масло...така че ще се свържа с някой от вас на заплата....Първо ще е маслото)) другите неща ще ги сменя малко по натам....
          Митков а това масло 5100 с каква гъстота е?? и на каква цена...щото ако не е голяма разликата...)да си взема другото
          Благодаря за инфото на всички

Коментар

Има 15/50 и е почети на половин цена...

Коментар

да и аз точно 15/50 ползвах взимах го около 40лв за 4литра

Коментар

Тогава остава последния въпрос голям компромис ли е това масло 5100...щото цената е добра....обаче ако компромиса е голям) по добре високата цена...Аз в момента го карам с 10В 40 Liqui Mouli..

Коментар

бе къв компромис тва масло е супер

Коментар

super e!

Коментар

Човеко слушай ги тия какво ти говорят щото са професори по моторите. Гаранция.
                      Лики моли също не е лошо масло. Аз лично карам с такова КХ125 и съм доволен. Веднъж бях взел полусинтетика дето е в светлосините тубички, но сега си слагам минерално от тъмносините щото за съединителя мисля че е по-добре, пък и мотора е 2Т
                      2010 CRF 250 R

Коментар

От МОТУЛ съм много доволен Сега излезе на Моторекс специално разработено за КТМ SAE-20W/60 RACING-4T 120ЛВ 4л
                        Сменям го на 300/400км Мои познат каза да му събирам щото за не натоварени машини било още годно Нещо го маза нещо го души било добро и аз пробвах тая тактика ама нищо не разбрах

Коментар

Super Значи това масло ще атакувам)) а какво е ester based synthesis...че не можах да намеря точно обяснение...просто ми е любопитно...то синтетично ли е тва масло че знам че по големите гъстоти са минерални ...ама си имаше други масла дет са минерални на сайта...то аз така и не знам каква е разликата ако караш с минерално или синтетично ... мерси много...остава сега да си го намеря тва масло и да зема пара де))

Коментар

Ester май е рецин...

5100 е пилосинтетика, 300V 100% синтетика

Коментар

Естерна синтетика един от най-модерните смазочни продукти.Растителните естери се получават от различни растения(кокосови орехи) и имат отлични смазващи свойства,а освен това са и биоразградими.

Max 5100 е полусинтетика и е супер за твоя XR 250
                              "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                              MG Racing Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X