Какьв трябва да е типьт на веригата . Сьс гумени прешлени или нормална.При справка в каталозите в магазините излизат и двата модела.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хонда Доминатор NX 650, проблем с веригата?
Свий
X
-
Скоро очаквам доставка на x-ring DID верига, най здравата която съм пробвал за 220лв. Това е оригиналната вегига с която идват всички Ямахи WR и най вероятно Хондите CRF-X. На моят Доминатор имам такава 5 годишна и все още е здрава....
Коментар
-
Така е, и аз мисля че DID-а си заслужава цената! Два пъти съм свидетел как Regina-та се къса в гората и ...
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com

Коментар
-
Коментар
-
Преди да зглоби завода произвотител смазва вътрешно веригите. Собственика периодично трябва да смазва веригатаси (почесто при даш,кал, пясък и така на татък) с машино масло зада моше дадената верига да има по далак шивот. Практиката показва че това нестава в риалния шивот , затова производителите на вериги слага о-ринг които запечатва, задарша или както изкаш гона речи греста мешдй ролерите. По новия( по добрия) метот е x-ринг които не позволява гуменото оплатнение да се износва бързо(има само 4 опирни точки). Или с две дъми казано о-ринг изпълнява ролята на гресьорка. Които тип верига си избереш е ок само ако я подаршаш.
ПС верига се къса само от прекалено натягане или неправилнао подаршане ане от о-ринг или марка происводител.
Коментар
-
Не съм съгласен с това изказване. Има здрави(скъпи) вериги и не толкова здрави(по евтини) вериги. Ако погледнеш по разни спесификаций на веригите, също ще видиш, че има и индекс на здравина. Най вече веригите се късат от износване, и това се случва най често на слабите вериги, които се износват бързо на модерните мощни мотори.Първоначално публикуван от MSMПС верига се къса само от прекалено натягане или неправилнао подаршане ане от о-ринг или марка происводител.
Коментар
-
Ако слош верига от симсон на доминатор ще се скъсали? Разбирасе, понеш не отговаря на мошноста, сдравотата и така нататъка на дадения мотора. В каталозите на производителя се дава избор от няколко вида вериги които са стадатизирани по мешдородни стандари и не би могло да се скъсат освен от небравилна експлотазя. Има и други вериги които са произведени от съмнителни фирми с зел печалба и те със сигорнос не отговарит на мешдородните моторд6иски изискванита. Точно те са проблемните
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар