Здравейте! Нов съм в този спорт и искам да питам до колко хил. оборота е добре да се кара 4т. ендуро или всеки двигател различно. Малак сам на 13 и ми е интересно защото имам Yamaha XT 125 R. Извинете ако сам написал нещо глупаво.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
До колко хил. оборота е добре да се кара 4т ендуро???
Свий
X
-
От: До колко хил. оборота е добре да се кара 4т ендуро???
Аз карам такъв двг - няма как да не го караш на максимум ако искаш да се движиш с 90км...
Моят е на 22к км от април 2012 и вече е за ремонт. Дано издържи душицата поне до зимата.
Sent from CAT B10 phone powered by hemorpid OS using Tapatalk applicationВраг усраине
Коментар
-
Много ясно трябва да съм изтрещялПървоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнениеНе го карай в максимални обороти през цялото време
Коментар
-
Аз пък ти казвам,че няма как да не го караш на максимум този 125cc двигател. Освен ако не заблуждаваш себе си и нас,че ще се движиш с 60-70км макс.
Sent from CAT B10 phone powered by hemorpid OS using Tapatalk applicationВраг усраине
Коментар
-
Момчето е на 13, стига глупости, въпроса по принцип е безсмислен.Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеАз пък ти казвам,че няма как да не го караш на максимум този 125cc двигател. Освен ако не заблуждаваш себе си и нас,че ще се движиш с 60-70км макс.
Sent from CAT B10 phone powered by hemorpid OS using Tapatalk application
Коментар
-
Тя и самата тема е такава, но на кой му пука, важното е да се разтягат локуми?Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнениеМомчето е на 13, стига глупости, въпроса по принцип е безсмислен.
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар