Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda XL 600 - без високи обороти .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda XL 600 - без високи обороти .

Колеги случи се следното. Карам си аз вчера привечер , гоних си едни зайци в полето и взе да се стъмнява,а нямам фар, и си викам ще скоча 2-3-4 пъти и се прибирам.Скачам си аз 4-5 пъти , но след последния почна да се дави на високи обороти.Вдига си ги нормално до едно място и след това дави...мисля че може нещо да е влязло в карбуратора за високите защото вдигах доста прахоляк, но не съм сигурен.Нямах и време да го ръчкам снощи, сигурно и днес няма да имам, но давайте и вие идеи да видим.

От: Honda XL 600 - без високи обороти .

Оказа се че жигльорите са запушени . Онзи ден ги изчистих и след половин каране пак се запушиха.Някакви идеи защо ?

Коментар

Първоначално публикуван от Veselin Kirov Преглед на мнение
      Оказа се че жигльорите са запушени . Онзи ден ги изчистих и след половин каране пак се запушиха.Някакви идеи защо ?
      Най-вероятно е от резервоара,виж в какво състояние е!
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Мръсен резервоар или лошо гориво Ако имаш възможност и желание, преди карбуратора сложи допълнителен горивен филтър
        SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Има ли значение какъв, или най - обикновен филтър ще свърши работа ?

Коментар

Изчистих утайника на резервоара ,сложих и филтър м/у резервоара и карбуратора.Да речем че този проблем е решен, но сега има по голям. Беше се счупила лулата на свеща и баща ми изкара някаква от някоя стара кола .. може ли с тази лула да съм изгорил нещо защото сега не дава искра и с тази лула и със старата.

Коментар

Може да не си закрепил кабела към лулата или към бобината. Или да са се откачили кабелите за ниското напрежение докато си ръчкал, но първото ми се вижда по вероятно.

Коментар

Кабела и лулата не съм ги разделял. Само от бобината го вадя но там не се закрепва добре и го привързвам за да стои, но и когато ги притискам пак не дава.И мен ме съмнява че е слаба връзка защото се появява по някога, но когато си иска.Проблема е че някой е осакатил цялата инсталация и всички кабели са на един сноп който в края към таблото е една топка. Не знам ако тръгна да ги развързвам дали после ще иска да работи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X