Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХОНДА ДОМИНАТОР 650 НХ ГОРИ МАСЛО - ЗАПИТВАНЕ !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ХОНДА ДОМИНАТОР 650 НХ ГОРИ МАСЛО - ЗАПИТВАНЕ !

Здравейте колеги , искам да попитам понеже доминатора ми почна да пипа маслото и пуши стабилно от не са сменяни скоро дори не знам дали са сменяни изобщо ... та въпросът ми е дали ако купя кит сегменти и гумички ще се оправи проблема ?
    Надявам се да ми дадете някакви съвети ! Поздрави

От: ХОНДА ДОМИНАТОР 650 НХ ГОРИ МАСЛО - ЗАПИТВАНЕ !

Ще ми отговори ли някой скоро ?

Коментар

Първоначално публикуван от valio_dominator Преглед на мнение
      ... та въпросът ми е дали ако купя кит сегменти и гумички ще се оправи проблема ?
      Надявам се да ми дадете някакви съвети ! Поздрави
      Ами, може и да не се оправи проблема. Съвета ми е, ако не разбираш много, много, да го закараш на някой добър майстор и после да си караш спокойно и с кеф, а не да се притесняваш дали си се справил с ремонта.
      По-важното е да задаваш по-смислени въпроси, тук има много хора, които биха ти отговорили на нещо по-конкретно. Ако очакваш някой да ти напише лекция за теоретично възможните проблеми и решенията им - не се надявай, ами се поразрови из форума, няма как да не е писано. Успех.

Коментар

Благодаря колега. Конкретно запитването ми беше дали ще мине само със сегменти и гумички или ще трябва и нов цилиндър и бутало . Мотора си върви няма не обичайни шумове в двигателя , а доколкото ремонта няма да го правя аз ще търся майстор

Коментар

Майстора ще ти каже диагнозата.

Коментар

Никой не може да ти го отговори това дистанционно, както е казал колегата, разглобява се и се мери и тогава се разбира кое ще сменяш!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X