Здравей те! Преди един месец си купих Suzuki DR 350SE. Смених му маслото и филтъра. Покарах го няколко дена и забелязах че започна да чука нещо в главата. Проверих маслото на щекичката и по нея нямаше нищо. Долях му още 200-300гр. След още няколко дена каране и изгорени 4-5 литра бензин маслото пак намаля и му доливах още 300 грама. И така още веднъж. Маслото което му сипах не беше специално за мотоциклети,но си беше 10W40 както го дават по сервизната му книжка. Възможно ли е да го гори защото е такова маслото? И ако му сипя минерално 20W50 по малко ли ще го гори. Или си е за смяна на сегменти и гумички на клапаните? Като го карам мотора не пуши въобще. Само като е студен и го форсирам. Пали си и си върви идеално.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвет за Suzuki DR 350SE, гори масло
Свий
X
-
От: Съвет за Suzuki DR 350SE, гори масло
И мен това ме учудва като пуши само когато е студен и то за малко как гори толкова масло. Няма сълзене от никъде,проверил съм го.А маслото съм го сменил преди един месец. Какво масло да му сипа за да го гори по малко.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikipc Преглед на мнение. Маслото което му сипах не беше специално за мотоциклети."If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez
Коментар
-
Маслото което сипах като го смених беше за автомобили,не ми прави проблеми на съденитела. Източих всичкото старо и смених и филтъра и налях новото. Маслото го проверявям на щеката,след возене гася двигатела и изчаквам една минута и гледам нивото на щеката.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар