Здравйте, тъй като карбуратора ми е преправян (така си го купих), на дроселовата клапа едно от колелцата не е било с лагер, а с щифт и онзи ден се счупи и щифта влезе в двигатела,за щастие без особени поражения.Въпроса ми е може ли да се смени само колелцето или дроселовата клапа или си трябва нов карбуратор?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с HONDA CRF 450
Свий
X
-
От: Проблем с HONDA CRF 450
Първоначално публикуван от johny_b Преглед на мнениеДа,на точно тази "Количка" е изпаднало едното колело, снимки ще кача по натам, че мотора сега не е при мен.Ако някой има такава количка или карбуратор да пише.KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.
Коментар
-
Първоначално публикуван от влади кх Преглед на мнениеНякой може ли да кажи изобщо кое е оригиналния вариат.Дали 4-те трябва да са с лагери или едното е без лагер,защото и при мен е така едното е само с дупка за щифта ,но аз взех едно парче тефлон и айде при стугаря с новото лагерче за 1,20 от магазина и едно от други те колелца за модел.Дали съм направил грешка ,това питам? а и моя карб е кейхин фцр 40
Коментар
-
Първоначално публикуван от johny_b Преглед на мнениеОбясни по-подробно какво направи с твоя,че вече 1 месец няма оправия....KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар