Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с HONDA CRF 450

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с HONDA CRF 450

Здравйте, тъй като карбуратора ми е преправян (така си го купих), на дроселовата клапа едно от колелцата не е било с лагер, а с щифт и онзи ден се счупи и щифта влезе в двигатела,за щастие без особени поражения.Въпроса ми е може ли да се смени само колелцето или дроселовата клапа или си трябва нов карбуратор?

От: Проблем с HONDA CRF 450

До колкото разбрах говориш за "количката" с 4-те "търкалета"
    Намери си читава "количка" цял карбуратор не ти трябва, стига да няма проблем с твоя.
    EXC TPI 2019

Коментар

Колега качи снимки да видиме какво си направил.И тогава да умуваме как да си рещищ проблема .
      0878424143
      0887424150

Коментар

Да,на точно тази "Количка" е изпаднало едното колело, снимки ще кача по натам, че мотора сега не е при мен.Ако някой има такава количка или карбуратор да пише.

Коментар

Първоначално публикуван от johny_b Преглед на мнение
          Да,на точно тази "Количка" е изпаднало едното колело, снимки ще кача по натам, че мотора сега не е при мен.Ако някой има такава количка или карбуратор да пише.
          Някой може ли да кажи изобщо кое е оригиналния вариат.Дали 4-те трябва да са с лагери или едното е без лагер,защото и при мен е така едното е само с дупка за щифта ,но аз взех едно парче тефлон и айде при стугаря с новото лагерче за 1,20 от магазина и едно от други те колелца за модел.Дали съм направил грешка ,това питам? а и моя карб е кейхин фцр 40
          Последно редактирано от V.R.R.; 03-06-13, 16:26. Причина: допълване
          KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

При мен на Ямаха 250 е с три лагера, четвъртото е без лагер. Старата ми 250-ка 2003г беше без лагери.
            EXC TPI 2019

Коментар

Значи може така да си е оригинално , а аз да съм се заблудил, че е преправян..

Коментар

Първоначално публикуван от влади кх Преглед на мнение
                Някой може ли да кажи изобщо кое е оригиналния вариат.Дали 4-те трябва да са с лагери или едното е без лагер,защото и при мен е така едното е само с дупка за щифта ,но аз взех едно парче тефлон и айде при стугаря с новото лагерче за 1,20 от магазина и едно от други те колелца за модел.Дали съм направил грешка ,това питам? а и моя карб е кейхин фцр 40
                Обясни по-подробно какво направи с твоя,че вече 1 месец няма оправия....

Коментар

Първоначално публикуван от johny_b Преглед на мнение
                  Обясни по-подробно какво направи с твоя,че вече 1 месец няма оправия....
                  не разбрах кое не си разбрал? защо го преправях или как го преправих?
                  KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Как го поправи , защото не намирам такива части и мисля да го побългаря с лагерче или нещо от сорта.

Коментар

Кеф ти лагер кеф ти стругарско изпълнение, както решиш така може да го направиш.
                      EXC TPI 2019

Коментар

Мерси много, мотора е вече в движение :І

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X